presseticker

Skip to main content

Sju år i toppsjiktet blant Norges beste arbeidsgivere

  Publisert: 18.03.2014 23:00 - av  Henning Poulsen

ATTRAKTIV ARBEIDSGIVER. HR-direktør Solfrid Skilbrigt er strålende fornøyd med Sterias plassering i GPTW-kåringen. Foto: Hanne Kristine Fjellheim

Oslo: Konsulentselskapet Steria er Norges tredje beste store bedrift å jobbe i. Det ble klart i kåringen Great Place to Work tirsdag kveld.

Jannik Krohn Falck, partner i Great Place to Work (GPTW), er imponert over hvordan Steria-systemet har taklet flere år med sterk vekst.

 

– Konsulentbransjen er kjent for tøffe tak og stort gjennomtrekk. Selskaper i denne bransjen har en ekstra utfordring med å bygge kultur, siden flertallet av de ansatte gjerne sitter spredt ute hos forskjellige kunder. Sterias resultat er imponerende, men ikke overraskende, sier Krohn Falck. Han roser Steria for å ha bygget en kultur preget av tette relasjoner og fellesskap mellom ledere og ansatte.

 

HR-direktør i Steria, Solfrid Skilbrigt, forteller at målet er å være det beste konsulentselskapet for de beste konsulentene. – Det krever at vi både må tiltrekke oss og holde på gode hoder. Derfor jobber vi hardt med å bygge og vedlikeholde en internkultur som oppfordrer til deling, engasjement og faglig og personlig utvikling, sier hun.

 

Steria kom på 3. plass i klassen for store selskaper, bare slått av Webstep og Microsoft.

(Pressenytt)

 

Til redaksjonen: Utvidet versjon av denne saken kommer i morgen tidlig.

 

Kontaktpersoner:

* Steria, HR-direktør Solfrid Skilbrigt, mobil 905 51 086

* Steria, markeds- og kommunikasjonsdirektør Kristin Blix-Elton, mobil 970 28 616

 

 

Bildetekst:

ATTRAKTIV ARBEIDSGIVER. HR-direktør Solfrid Skilbrigt er strålende fornøyd med Sterias plassering i GPTW-kåringen. Foto: Hanne Kristine Fjellheim

 

 

Dette er Steria:

Steria er et internasjonalt konsulentselskap med 20 000 medarbeidere i 15 land som jobber med forretnings- og it rådgivning, systemutvikling, infrastruktur og drift. I Norge sørger nær 1000 medarbeidere for en årlig omsetning på 1,2 milliarder kroner. Steria leverer tjenester til mange av Norges største virksomheter, deriblant, Avinor, Canal Digital, Det norske oljeselskap, DNB, Flytoget, Forsvaret, Helse Sør-Øst, Husbanken, Jernbaneverket, KLP, Kværner, Leger Uten Grenser, Lånekassen, NAV, NorgesGruppen, NSB, Oslo kommune, PGS, Politiet, Posten, Protector, Reitangruppen, Ruter, Schibsted, Skatteetaten, SpareBank 1, Statens Pensjonskasse, Statens vegvesen, Statkraft, Statnett, Storebrand, Sykehuspartner, Telenor, Tollvesenet, Trondheim kommune, UDI og Vinmonopolet

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak Solfrid 2.JPG 4,57 kB (2592x3888)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Sopra Steria, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 18.03.2014 23:00
Teknisk løsning ZEVS AS