presseticker

Skip to main content

Siw-Veronica fra Stange i mål med talentutdannelsen

  Publisert: 12.10.2020 07:02 - av  Henning Poulsen

TALENT. Siw-Veronica Wolden er i mål med den toårige utdannelsen i Circle K Norge. Foto: Johnny Syversen

Talentprogrammet til Circle K Norge fortsetter å kverne ut lovende lederspirer. I årets avgangskull på 10 finner vi Siw-Veronica Wolden fra Stange, som allerede er blitt daglig leder ved Circle K Innlandsporten.

– Nok en gang har vi fått igjennom et glimrende talentkull, det 15. i rekken siden vi startet opp vårt toårige talentprogram. Det blir utrolig spennende å følge med på denne gjengen i årene fremover, sier Lene Foldvik, opplæringsansvarlig i Circle K Norge.

 

Hvert år velger selskapet ut nye medarbeidere til talentprogrammet sitt. Over to år lærer talentene alt om stasjonsøkonomi, personaladministrasjon og salgsledelse. Utdanningen er lagt opp med både teoretisk innføring og praktiske oppgaver som skal gjennomføres på arbeidsplassen.

 

Fikk fast lederstilling under studiene

Siw-Veronica Wolden synes nesten det er vemodig å være ferdig med talentprogrammet.

 

– Det har vært utrolig kjekt. Jeg har lært mye både om meg selv og om faget, og fått mange gode innspill fra mine medtalenter. Fagene stasjonsledelse og økonomi er nok de jeg vil ha mest nytte av fremover, og som jeg ønsker å fordype meg mer i etter hvert, sier 30-åringen fra Stange.

 

Allerede ved studiestart var Wolden fungerende daglig leder ved Circle K Innlandsporten på Tangen. Denne stillingen ble gjort permanent i fjor høst.

 

– Jeg skal fortsette å jobbe for å sikre at mine medarbeidere får den utviklingen de trenger, slik at vi leverer en god stasjonsopplevelse for våre kunder, sier hun.

 

Wolden roser de ansatte på Circle K Innlandsporten for å ha stått i stormen under koronapandemien.

 

– De har vært helt fantastiske! I en vanskelig tid har de raskt tilpasset seg og gjort sitt for å skape en positiv og trygg handleopplevelse for kundene, sier hun.

 

Ni av ti med siden 2010

16 år etter oppstarten er programmet blitt rene talentfabrikken for Circle K Norge. Et flertall av de som har bestått talentprogrammet jobber fremdeles i Circle K, enten på stasjon eller hovedkontor.

 

– Nesten sju av ti av de som har fullført programmet siden 2004, er hos oss ennå. Dersom vi ser på avgangskullene de siste ti årene, jobber om lag 90 prosent fortsatt i Circle K, sier Foldvik, som selv er et produkt av selskapets talentprogram.

 

Årets avgangsstudenter er Renathe Baardsen fra Circle K Lura, Victoria Wikestad Nilsen fra Circle K Rundtom, Hedda Emilie Lund ved Circle K E18 Larvik (tidligere Ringdalskogen), Alf Harald Brøndbo fra Circle K Hommelvik, Ida Jodine Haraldseid fra Circle K Ølensvåg, Ida Brovig hos Circle K Lillesand (tidligere Kjerlingland), Christine Brattli Molund fra Circle K Buktamo, Glenn-Andre Hallerud fra Circle K Mjøndalen, Jeanette Skoland fra Circle K Heddal og Siw-Veronica Wolden ved Circle K Innlandsporten.

(Pressenytt)

 

 

Bildetekst:

TALENT. Siw-Veronica Wolden er i mål med den toårige utdannelsen i Circle K Norge. Foto: Johnny Syversen

 

Kontaktpersoner:

* Circle K Innlandsporten, daglig leder Siw-Veronica Wolden, mobil 45 22 41 55

* Circle K Norge, opplæringsansvarlig Lene Foldvik, mobil 90 05 03 96

* Circle K Norge, kommunikasjonssjef Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak Siw-Veronica Wolden med.jpg 1,45 MB (2411x3616)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 12.10.2020 07:02
Teknisk løsning ZEVS AS