presseticker

Skip to main content

Sara på Økern kåret til årets talent

  Publisert: 18.09.2023 08:34 - av  Henning Poulsen

Sara Larsen. Foto: Terje Borud

TALENTKLASSE. Bak fra venstre: Astrid Bolette Lauritsen, Emilie Haga, Ebba Beyer, Jon Kristian Sagdalen, Lene Sele og Sara Larsen. Foran fra venstre: Agnieszka Kawka, Caroline Sandkjenn Nordhaug og Anette Heum Andreassen. Foto: Terje Borud

ÅRETS TALENT. Sara Larsen (t.v.) og Emilie Haga ble kåret til «Årets talent» og fikk håndfast bevis fra administrerende direktør i Circle K Norge, Sverre Rosén. Foto: Lene Foldvik

Etter to hektiske år med teori og praksis uteksamineres nå en ny generasjon med unge ledere fra Circle K Norges talentprogram. Sara Larsen (27) på Circle K Økern ble like godt utropt til Årets talent.

– Jeg har lært veldig mye, både om stasjonsfaget og om meg selv og potensialet mitt som leder. Og så var det jo kjempegøy å bli kåret til Årets talent blant veldig flinke og dyktige medstudenter, sier Larsen.

 

Hun er storfornøyd med programmet.

 

– I tillegg til det faglige innholdet har jeg fått et stort nettverk med stasjonsledere som er i en lignende situasjon som meg. Dersom jeg står fast, kan jeg bare ringe dem og få innspill, og vice versa, sier hun.

 

Fikk lederjobb på Økern

Sara Larsen er oppvokst i Moss, men stasjonskarrieren startet i 2015 på Circle K Tønsberg. Her jobbet hun deltid ved siden av studiene, før turen gikk til hovedstaden. Hun fikk jobb på Circle K Storo, og deretter på Circle K Økern. Her er hun nå nestleder, og har allerede vikariert som daglig leder.

 

– På Økern føler jeg virkelig at jeg har kommet hjem. Dette er en stor stasjon der jeg får brynt meg på mange utfordringer. Han som er daglig leder her har også gått på talentutdanningen til Circle K, og jeg har lært mye av ham, sier Larsen.

 

– Fantastiske ambassadører

Lene Foldvik er leder for talentprogrammet til Circle K Norge. Hun har selv gått på talentutdanningen, og kan fortelle at årets avgangsklasse holder et svært høyt nivå.

 

– Dette har vært et svært sterkt kull. Både som enkeltpersoner og som team har de imponert meg. Sara og resten av klassen har vist et utrolig engasjement, og vært målrettede og hardtarbeidende. Jeg vet at de kommer til å oppnå målene de har satt seg. Nå gleder jeg meg til å følge henne og resten av klassen videre på reisen i Circle K, sier Foldvik.

 

I alt ni ledertalenter som har fullført det toårige talentprogrammet. Disse er, foruten Sara Larsen, også Emilie Haga, Ebba Beyer, Jon Kristian Sagdalen, Astrid Bolette Lauritsen, Lene Sele, Agnieszka Kawka, Caroline Sandkjenn Nordhaug og Anette Heum Andreassen.

 

Helt tilbake i 2004 grunnla Circle K Norge – som da het Statoil – et talentprogram for å utvikle de aller dyktigste stasjonsmedarbeidere til å bli gode ledere. Nå er kull nummer 18 med stasjonstalenter uteksaminert, og Lene Foldvik venter seg mye av årets avgangsklasse.

 

– De er engasjerte, dedikerte og fantastiske ambassadører for selskapet vårt. For dyktige og positive folk som står på, er det mange muligheter i Circle K og i bransjen, sier hun.

 

Får alle verktøyene de trenger

Gjennom talentprogrammet lærer elevene alt om stasjonsøkonomi, personaladministrasjon og salgsledelse. Utdanningen betales av Circle K, og er lagt opp med både teoretisk innføring og praktiske oppgaver som skal gjennomføres på arbeidsplassen.

 

– Du får rett og slett alle de verktøyene du trenger for å lykkes som leder. Derfor er programmet vårt svært populært blant stasjonsmedarbeiderne, og vi mottar mange og veldig gode søknader hvert år. Selv om programmet har pågått i 19 år, jobber fremdeles et flertall av dem som har fullført programmet i selskapet vårt, forteller Foldvik.

(Pressenytt)

 

Bildetekst:

TALENTKLASSE. Bak fra venstre: Astrid Bolette Lauritsen, Emilie Haga, Ebba Beyer, Jon Kristian Sagdalen, Lene Sele og Sara Larsen. Foran fra venstre: Agnieszka Kawka, Caroline Sandkjenn Nordhaug og Anette Heum Andreassen. Foto: Terje Borud

 

ÅRETS TALENT. Sara Larsen (t.v.) og Emilie Haga ble kåret til «Årets talent» og fikk håndfast bevis fra administrerende direktør i Circle K Norge, Sverre Rosén. Foto: Lene Foldvik

 

 

Kontaktpersoner:

* Circle K Økern, assisterende daglig leder Sara Larsen, mobil 91 18 78 43

* Circle K Norge, opplæringsansvarlig Lene Foldvik, mobil 90 05 03 96

* Circle K Norge, kommunikasjonssjef Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak sara larsen.jpg 3,73 MB (4500x3600)
Bilde - vedlegg til sak gruppebilde.jpg 6,95 MB (4500x3297)
Bilde - vedlegg til sak Årets talent - foto Lene Foldvik.jpg 928,90 kB (4032x3024)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 18.09.2023 08:34
Teknisk løsning ZEVS AS