presseticker

Skip to main content

Olaf Thommessen til Steria

  Publisert: 22.08.2011 08:32 - av  Henning Poulsen
Olaf Thommessen, Steria

BÆREKRAFTIG ANSETTELSE: Steria har ansatt Olaf Thommessen for å bygge opp en konsulentorganisasjon for bærekraftig rådgivning i Skandinavia. Foto: Johnny Syversen

 

 

Oslo: Den profilerte politikeren og næringslivsgründeren Olaf Thommessen skal bygge opp Sterias satsing på bærekraftig rådgivning i Skandinavia.

– Jeg har kjent Steria en god stund, og er veldig imponert over det selskapet gjør og står for, sier Thommessen (45). Han har tidligere deltatt i rådgivende organ for samfunnsansvar ved Sterias hovedkvarter i Paris.

 

Steria har ansatt Thommessen for å bygge opp en konsulentorganisasjon for bærekraftig rådgivning (sustainability consulting) i selskapets skandinaviske rådgivningsdivisjoner, primært Norge og Sverige. I tillegg skal Thommessen sitte i Sterias globale styringsgruppe for bærekraftighet samt i ledergruppen til rådgivningsdivisjonen.

 

Lønnsom bærekraft

– Fra et samfunnsperspektiv er det helt avgjørende at næringslivet engasjerer seg i bærekraftig utvikling, og dette er et prioritert område i Steria. Målet er å bidra til at morgendagens tjenester og produkter både blir bærekraftige og ikke minst lønnsomme, sier han.

 

Thommessen er utdannet siviløkonom med MBA fra International Institute for Management Development i Lausanne samt statsvitenskap fra Science Po i Paris. Foruten sin politiske karriere i Venstre har han vært innom blant andre Storebrand, Orkla, Nera og Eksportrådet. Han har også jobbet med etikk og samfunnsansvar fra sitt eget selskap, Etheco. Konsulentvirksomheten i Etheco blir nå overdratt til Steria, mens CSR Norge, et nettverk for samfunnsansvar, fortsatt vil drives gjennom Etheco.

(Pressenytt)

 

Kontaktpersoner:

* Steria, Olaf Thommessen, mobil 975 48 585

* Steria, direktør Rådgivning, Roger Bjerke, mobil 952 68 745

* Steria, markeds- og kommunikasjonsdirektør Anders Lindgren, mobil 416 33 084

 

Bildetekst:

BÆREKRAFTIG ANSETTELSE: Steria har ansatt Olaf Thommessen for å bygge opp en konsulentorganisasjon for bærekraftig rådgivning i Skandinavia. Foto: Johnny Syversen

 

 

 

Dette er Steria:

Steria er et av Europas 10 største it-konsulentselskaper, og leverer tjenester innen it- og forretningsrådgivning, systemutvikling, infrastruktur og drift. Internasjonalt er selskapet representert i 16 land og teller omkring 19 800 medarbeidere. Steria har over 40 års erfaring i Norge og jobber i dag med mange av landets største og mest krevende oppdragsgivere, blant andre Tollvesenet, DnB NOR, Statens Pensjonskasse, Telenor og Forsvaret.

 

 

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak olaf thommessen.jpg 641,76 kB (4980x3294)
Bilde - vedlegg til sak olaf thommessen nær.jpg 1,40 MB (5616x3744)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Sopra Steria, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 22.08.2011 08:32
Teknisk løsning ZEVS AS