presseticker

Skip to main content

Ny konsulentsjef ser store muligheter i Norge

  Publisert: 04.03.2013 10:24 - av  Henning Poulsen

NY KONSULENTDIREKTØR: – Vi skal ikke la suksessen vår bli en hvilepute. Kunnskap er ferskvare, og vi må jobbe hardt for å komme i nye posisjoner, sier Thomas Nordås i Steria. Foto: Johnny Syversen

Oslo: Thomas Nordås (41) forlater McKinsey for å bli direktør for Steria Consulting i Norge. – Vi har vunnet flere store kontrakter og sitter på en sterk kundebase. Det ligger store muligheter i det norske konsulentmarkedet, sier han.

– Steria står sterkt i offentlig sektor, og her skal vi fortsette å satse, i tillegg til å vokse videre i blant annet olje- og gassbransjen og helsesektor. Samtidig er det viktig å ikke la suksess bli en hvilepute. Kunnskap er ferskvare, og vi må jobbe hardt for å komme i nye posisjoner, understreker den nye Consulting-direktøren.

 

Thomas Nordås tilbrakte 10 år i Forsvaret før han i 2000 ble seniorkonsulent i Mercuri International. Deretter gikk turen til Ernst & Young, der han over en seksårsperiode har innehatt ulike lederstillinger. Han kommer til Steria fra McKinsey, der han var spesialist i blant annet offentlig sektor, virksomhetsstyring og organisasjonsutvikling.

 

Resultattrend

– Én av mine oppgaver blir å skape enda bedre samhandling i organisasjonen, slik at vi kan dra nytte av all kompetansen medarbeiderne i Steria besitter. Målet er at hver enkelt medarbeider realiserer sitt fulle og hele potensial og at vi klarer å tiltrekke oss de rette personene i fremtiden. Vi ønsker å vokse med de rette folkene, sier Nordås.

 

Han forteller at det blir stadig vanligere at kunder er opptatt av it-prosjekter som gir konkrete gevinster, ikke bare at de blir gjennomført innen rett tid, med riktig kvalitet og innenfor budsjett.. – Det krever at it-konsulenten er en forretningspartner, som forstår utfordringene til kundene – og er i stand til å løse stadig mer kompliserte oppdrag og innføre robuste, enkle løsninger. Vi skal være ydmyke og lydhøre ovenfor kundene, samtidig som vi er en trygg og faglig dyktig sparringspartner, fastslår Nordås.

(Pressenytt)

 

Kontaktpersoner:

* Steria Consulting, direktør Thomas Nordås, mobil 920 33 485

* Steria, kommunikasjonsdirektør Anders Lindgren, tlf. 22 57 57 64, mobil 416 33 084

 

Bildetekst:

NY KONSULENTDIREKTØR: – Vi skal ikke la suksessen vår bli en hvilepute. Kunnskap er ferskvare, og vi må jobbe hardt for å komme i nye posisjoner, sier Thomas Nordås i Steria. Foto: Johnny Syversen

 

 

Dette er Steria:

Steria er et av Europas 10 største it-konsulentselskaper, og leverer tjenester innen it- og forretningsrådgivning, systemutvikling, infrastruktur og drift. Internasjonalt er selskapet representert i 16 land og teller omkring 19 800 medarbeidere. Steria har over 40 års erfaring i Norge og jobber i dag med mange av landets største og mest krevende oppdragsgivere, blant andre NAV, Posten, Det norske, Tollvesenet, DNB, Statens Pensjonskasse, Telenor og Forsvaret.

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak thomas nordås trapp.jpg 11,41 MB (3744x5616)
Bilde - vedlegg til sak thomas nordås nær m bakgrunn.jpg 8,56 MB (5400x3720)
Bilde - vedlegg til sak thomas nordås profil.jpg 8,12 MB (3744x5616)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Sopra Steria, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 04.03.2013 10:24
Teknisk løsning ZEVS AS