presseticker

Skip to main content

Martin fra Valdres valgt ut til talentprogram

  Publisert: 04.01.2024 05:40 - av  Henning Poulsen

SATSER PÅ STASJON. Martin Sørensen på Circle K Nadderud er valgt ut til Circle K Norges talentprogram. Foto: Terje Borud.

Valdrisen Martin Sørensen har fått plass i talentprogrammet til Circle K Norge. Nå skal han igjennom en krevende toårig lederutdanning.

– Martin tilhører den nye generasjonen med ledere i Circle K Norge. For å bli plukket ut til programmet var han igjennom en tøff kvalifisering. Nå er han i gang med utdanningsløpet, og skal lære om stasjonsledelse fra de beste i faget, sier Lene Foldvik, som er ansvarlig for talentprogrammet.

 

Startet som 15-åring

Totalt 11 Circle K-medarbeidere er valgt ut til talentprogrammet i år. I det nye kullet finner vi Martin Sørensen (28), som har bodd mesteparten av livet i Valdres. Han er i dag assisterende daglig leder på Circle K Nadderud, og er fornøyd med talentprogrammet så langt.

 

– Jeg synes dette møter forventningene mine. Vi lærer mye teori som gir mening når du samtidig jobber med det i praksis på stasjon. I tillegg er programmet en kjempeplass for å bygge nettverk i selskapet, sier Sørensen.

 

Som 15-åring fikk han jobb på den lokale bensinstasjonen i Valdres. Da han for fem år siden flyttet sørover til Røyken, begynte han å jobbe på Circle K Nadderud.

 

– Jeg begynte på en lav stillingsprosent, men etter en måneds tid ble det full stilling. Etter to år lurte de på om jeg ville vikariere som assisterende daglig leder, noe jeg selvfølgelig sa ja til. Siden har jeg fortsatt i denne rollen, sier Sørensen.

 

Han forteller at stasjonslivet er morsomt og variert, samtidig som han har ønsket seg flere utviklingsmuligheter. Derfor søkte han på talentprogrammet til Circle K.

 

– Mitt karrieremål er å bli daglig leder, om mulig gjerne stasjonsdriver. Da tror jeg denne utdanningen kommer godt med, sier Sørensen.

 

Holder på de beste

Talentprogrammet ble grunnlagt helt tilbake i 2004 for å utvikle gode lederemner på stasjonene. Siden den gang har nesten 200 medarbeidere fullført den Circle K-finansierte lederutdanningen.

 

– Et flertall av dem som har gjennomført talentprogrammet jobber fremdeles her. Mange bekler nøkkelroller på stasjonene, i nettverket og på hovedkontoret. I et tidvis svært trangt rekrutteringsmarked er dette oppsiktsvekkende bra, sier Lene Foldvik.

 

Gjennom talentprogrammet lærer elevene alt om stasjonsøkonomi, personaladministrasjon og salgsledelse. Utdanningen er lagt opp med både teoretisk innføring og praktiske oppgaver som skal gjennomføres på arbeidsplassen.

 

– Talentprogrammet hjelper oss med å få fram nye generasjoner med gode ledere. For å lykkes må du være glad i folk, ha et sterkt engasjement og skjønne rollen din som leder. Du må både ta vare på dine medarbeidere, motivere dem og få dem til å fungere sammen, sier Lene Foldvik.

(Pressenytt)

 

 

Bildetekster:

SATSER PÅ STASJON. Martin Sørensen på Circle K Nadderud er valgt ut til Circle K Norges talentprogram. Foto: Terje Borud.

 

NYTT TALENTKULL. Her er det nye kullet med Circle K-talenter: Bak fra venstre: Karianne Nystuen - Circle K Innlandsporten, Henrik Trøen - Circle K Alvdal, Krister Stalsberg - Circle K Horten, Martin Sørensen - Circle K Nadderud og Ida Johansen - Circle K Sortland. Midten fra venstre: Barbora Orvisky - Circle K Vestby, Windelyn Nerby - Circle K Hønefoss, Anne Maibjørg Furuly - Circle K Karasjok og Nina Helene Wiethuchter Molberg - Circle K Rygge. Foran fra venstre: Lars Kristian Lafton - Circle K Vik og Tuva Mustorp - Circle K Sekkelsten. Foto: Terje Borud

 

 

Kontaktpersoner:

* Circle K Nadderud, nestleder Martin Sørensen, mobil 99 03 14 85

* Circle K Norge, opplæringsansvarlig Lene Foldvik, mobil 90 05 03 96

* Circle K Norge, kommunikasjonssjef Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

Her er det nye kullet med Circle K-talenter:

Anne Maibjørg Furuly – Circle K Kautokeino

Barbora Ovisky – Circle K Vestby

Henrik Trøen – Circle K Alvdal

Ida Johansen – Circle K Sortland

Karianne Nystuen – Circle K Innlandsporten

Krister Stalsberg – Circle K Horten

Lars Kristian Lafton – Circle K Vik

Martin Sørensen – Circle K Nadderud

Nina Helene Wiethuchter Molberg – Circle K Rygge

Tuva Mustorp – Circle K Sekkelsten

Windelyn Nerby – Circle K Hønefoss

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak Martin Sørensen - Nadderud.jpg 2,63 MB (4000x3200)
Bilde - vedlegg til sak gruppebilde.jpg 4,57 MB (4500x3000)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 04.01.2024 05:40
Teknisk løsning ZEVS AS