presseticker

Skip to main content

Lindy fra Bamble i mål med prestisjetung talentutdanning

  Publisert: 23.07.2019 07:24 - av  Henning Poulsen

STORTALENT. Lindy Haukedal er i mål med Circle K Norges talentprogram. Foto Johnny Syversen

HER ER ÅRETS TALENTER. Bak fra venstre: Heidi Gerhardsen. Maren Karlsen, Ellen Anita Rise, Christine Sofie Gaasland, Marie Bredesen og Roua Abdul Kahlik. Foran fra venstre: Kristian Bertelsen, Lindy Haukedal, Katrine Lyslid Granøien og Martin Klungland. Katrin Gjerdrum var ikke til stede da bilde ble tatt. Foto: Johnny Syversen

Lindy Haukedal fra Vest-Bamble er uteksaminert som «Årets talent» fra Circle K Norges toårige talentprogram.

– Vi er svært stolte over årets avgangskull. Dette er 11 drivende dyktige medarbeidere som gløder for stasjonsfaget. Jeg er sikker på at de alle går en lysende fremtid i møte hos oss, sier Lene Foldvik, opplæringsansvarlig i Circle K Norge.

 

Hvert år velger selskapet ut nye medarbeidere til talentprogrammet sitt. Over to år lærer talentene alt om stasjonsøkonomi, personaladministrasjon og salgsledelse. Utdanningen er lagt opp med både teoretisk innføring og praktiske demonstrasjoner.

 

Sulten på å lære mer

Lindy Haukedal (30) har vært daglig leder på Circle K Bamble siden 2010, da stasjonen fremdeles bar Statoil-navnet. Tidligere har hun prøvd å få sine ansatte innrullert i selskapets talentprogram, men i 2017 endte det med at hun selv begynte der, etter anbefaling fra sin tidligere distriktssjef Anette Linløkken.

 

– Jeg ble sulten på å lære mer, og ikke minst av andres erfaringer. Programmet har gitt meg masse motivasjon og engasjement. Økonomibiten var litt frustrerende til å begynne med, men etter et halvt år ble det mye mer interessant. Det er spennende å se bak tallene og grave dypere, sier Haukedal.

 

Da årets talentkull ble uteksaminert, ble Haukedal kåret til «Årets talent».

 

Hun er født bare fem minutter unna stasjonen som i dag heter Circle K Bamble. Her begynte hun som sommerhjelp og deltidsansatt i 2004, før hun steg i gradene helt opp til daglig leder.

 

Roser Bamble-gjengen

I desember 2019 stenger stasjonsdørene på Circle K Bamble for siste gang. Hun er full av lovord om medarbeiderne på stasjonen.

 

– Vi er en stor og flott familie, og alle er selvgående, positive og løsningsorienterte. Uten dem hadde jeg ikke klart å komme igjennom talentprogrammet. Særlig min fantastiske nestleder Eva Bjørnø har stått på og gjort det mulig for meg å konsentrere meg om utdanningen, mens Alida Lie har hjulpet meg masse med forberedelsene til eksamen, sier hun.

 

Ren talentfabrikk

15 år etter oppstarten er programmet blitt rene talentfabrikken for Circle K Norge. Et flertall av de som har bestått talentprogrammet jobber fremdeles i Circle K, enten på stasjon eller hovedkontor.

 

– Nesten sju av ti av de som har fullført programmet siden 2004, er hos oss ennå. Dersom vi ser på avgangskullene de siste ni årene, jobber 90 prosent fortsatt i Circle K, sier Foldvik, som selv er et produkt av selskapets talentprogram.

 

Har jobbet seg opp

Felles for alle talentene i årets avgangskull – det 14. i rekken – er at de har jobbet seg opp i selskapet, ofte fra vikar- eller deltidsstilling.

 

– De har alle sammen vist at de har egenskaper og innstilling utover det vanlige, og derfor har vi valgt å satse på dem. Nå tar de med seg alt de har lært de siste to årene tilbake til stasjonene, sier Foldvik.

 

Årets avgangsstudentene er Christine Sofie Gaasland fra Circle K Stokmarknes, Katrine Lyslid Granøien fra Circle K Nadderud, Katrin Gjerdrum ved Circle K Vestby, Lindy Haukedal fra Circle K Bamble, Maren Karlsen fra Circle K Storebaug, Marie Meriam Bredesen på Circle K Dombås, Martin Klungland hos Circle K Harebakken, Roua Abdul Kahlik fra Circle K Ulset, Ellen Anita Rise fra Circle K Lundamo, Kristian Bertelsen fra Circle K Stokke og Heidi Gerhardsen ved Circle K Kjerlingland.

(Pressenytt)

 

 

Bildetekster:

STORTALENT. Lindy Haukedal er i mål med Circle K Norges talentprogram. Foto Johnny Syversen

 

HER ER ÅRETS TALENTER. Bak fra venstre: Heidi Gerhardsen. Maren Karlsen, Ellen Anita Rise, Christine Sofie Gaasland, Marie Bredesen og Roua Abdul Kahlik. Foran fra venstre: Kristian Bertelsen, Lindy Haukedal, Katrine Lyslid Granøien og Martin Klungland. Katrin Gjerdrum var ikke til stede da bilde ble tatt. Foto: Johnny Syversen

 

Kontaktpersoner:

* Circle K Bamble, daglig leder Lindy Haukedal, mobil 97 95 26 77

* Circle K Norge, opplæringsansvarlig Lene Foldvik, mobil 90 05 03 96

* Circle K Norge, kommunikasjonssjef Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak Lindy Haukedal.jpg 5,48 MB (2411x3616)
Bilde - vedlegg til sak 1gruppebilde.jpg 5,87 MB (3141x2232)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 23.07.2019 07:24
Teknisk løsning ZEVS AS