presseticker

Skip to main content

Lene fra Klepp og Agnieszka fra Haugesund i mål med talentutdanningen

  Publisert: 18.09.2023 08:49 - av  Henning Poulsen

Agnieszka Kawka. Foto: Terje Borud

Lene Sele. Foto: Terje Borud

TALENTER. Bak fra venstre: Astrid Bolette Lauritsen, Emilie Haga, Ebba Beyer, Jon Kristian Sagdalen, Lene Sele og Sara Larsen. Foran fra venstre: Agnieszka Kawka, Caroline Sandkjenn Nordhaug og Anette Heum Andreassen. Foto: Terje Borud

Etter to hektiske år med teori og praksis uteksamineres nå en ny generasjon med unge ledere fra Circle K Norges talentprogram. Blant disse finner vi Agnieszka Kawka (31) fra Haugesund og Lene Sele (23) fra Klepp.

– Jeg føler meg utrolig motivert og stolt. Nå er jeg bedre rustet til å håndtere utfordringer og ta de rette beslutningene for medarbeiderne og virksomheten, sier Agnieszka Kawka, som er daglig leder på stasjonen Circle K Kvala i Haugesund.

 

– Det føles godt å ha fullført utdanningen, men samtidig trist at det ikke er flere samlinger sammen med alle de gode klassekameratene mine. Nå går alt fokus på å gjøre en god jobb på stasjonen, sier Lene Sele. Hun er nå daglig leder på Circle K Åsedalen i Sandnes.

 

Steg raskt i gradene

Agnieszka Kawka er storfornøyd med programmet, og forteller at hun har vokst som leder de siste to årene.

 

– Som stasjonsleder må du kunne lytte, kommunisere og veilede, tilpasse deg ulike situasjoner, ta raske beslutninger om nødvendig, samtidig som du har et langsiktig perspektiv, sier hun.

 

Kawka flyttet til Haugesund fra Polen for sju år siden, og i 2019 fikk hun heltidsstilling på Circle K Kvala i Haugesund. Her ble hun etter hvert nestleder, før hun til sist ble leder for hele stasjonen.

 

Startet stasjonskarrieren som 15-åring

Lene Sele fikk sin første arbeidskontrakt på Circle K Klepp som 15-åring. Så ble hun assisterende daglig leder, før hun for halvannet år siden tok over stasjonen Circle K Åsedalen i Sandnes. Nestlederen på denne stasjonen, Lise Tunheim, er nå selv i gang med den samme talentutdanningen som Sele har tatt.

 

– Vi er har et godt team og gjør hverandre gode. Jeg trives veldig godt i min rolle, og ønsker å være en så god leder som mulig. Jeg har lært mye, men har fremdeles enda mer å lære, sier hun.

 

– Fantastiske ambassadører

Lene Foldvik er leder for talentprogrammet til Circle K Norge. Hun har selv gått på talentutdanningen, og kan fortelle at årets avgangsklasse holder et svært høyt nivå.

 

– Dette har vært et svært sterkt kull. Både som enkeltpersoner og som team har de imponert meg. Lene, Agnieszka og resten av klassen har vist et utrolig engasjement, og vært målrettede og hardtarbeidende. Jeg vet at de kommer til å oppnå målene de har satt seg. Nå gleder jeg meg til å følge dem og resten av klassen videre på reisen i Circle K, sier Foldvik.

 

I alt ni ledertalenter som har fullført det toårige talentprogrammet. Disse er, foruten Agnieszka Kawka og Lene Sele, også Emilie Haga, Ebba Beyer, Jon Kristian Sagdalen, Astrid Bolette Lauritsen, Sara Larsen, Caroline Sandkjenn Nordhaug og Anette Heum Andreassen.

 

Helt tilbake i 2004 grunnla Circle K Norge – som da het Statoil – et talentprogram for å utvikle de aller dyktigste stasjonsmedarbeidere til å bli gode ledere. Nå er kull nummer 18 med stasjonstalenter uteksaminert, og Lene Foldvik venter seg mye av årets avgangsklasse.

 

– De er engasjerte, dedikerte og fantastiske ambassadører for selskapet vårt. For dyktige og positive folk som står på, er det mange muligheter i Circle K og i bransjen, sier hun.

 

Får alle verktøyene de trenger

Gjennom talentprogrammet lærer elevene alt om stasjonsøkonomi, personaladministrasjon og salgsledelse. Utdanningen betales av Circle K, og er lagt opp med både teoretisk innføring og praktiske oppgaver som skal gjennomføres på arbeidsplassen.

 

– Du får rett og slett alle de verktøyene du trenger for å lykkes som leder. Derfor er programmet vårt svært populært blant stasjonsmedarbeiderne, og vi mottar mange og veldig gode søknader hvert år. Selv om programmet har pågått i 19 år, jobber fremdeles et flertall av dem som har fullført programmet i selskapet vårt, forteller Foldvik.

(Pressenytt)

 

Bildetekst:

TALENTER. Bak fra venstre: Astrid Bolette Lauritsen, Emilie Haga, Ebba Beyer, Jon Kristian Sagdalen, Lene Sele og Sara Larsen. Foran fra venstre: Agnieszka Kawka, Caroline Sandkjenn Nordhaug og Anette Heum Andreassen. Foto: Terje Borud

 

 

Kontaktpersoner:

* Circle K Kvala, daglig leder Agnieszka Kawka, mobil 40 14 18 03

* Circle K Åsedalen, daglig leder Lene Sele, mobil 40 07 04 27

* Circle K Norge, opplæringsansvarlig Lene Foldvik, mobil 90 05 03 96

* Circle K Norge, kommunikasjonssjef Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak Agnieszka Kawka.jpg 4,48 MB (4500x3600)
Bilde - vedlegg til sak Lene Sele.jpg 4,00 MB (4500x3600)
Bilde - vedlegg til sak gruppebilde.jpg 6,95 MB (4500x3297)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 18.09.2023 08:49
Teknisk løsning ZEVS AS