presseticker

Skip to main content

Larvik-mann og Horten-talent valgt ut til lederprogram

  Publisert: 04.01.2024 05:20 - av  Henning Poulsen

SATSER PÅ STASJON. Krister Stalsberg på Circle K Horten er valgt ut til Circle K Norges talentprogram. Foto: Terje Borud.

Krister Stalsberg fra Larvik og Horten har fått plass i talentprogrammet til Circle K Norge. Nå skal han igjennom en krevende toårig lederutdanning.

– Krister jobber på Circle K Horten og tilhører den nye generasjonen med ledere i selskapet vårt. For å bli plukket ut til programmet var han igjennom en tøff kvalifisering. Nå er han i gang med utdanningsløpet, der han skal lære om stasjonsledelse fra de beste i faget, sier Lene Foldvik, som er ansvarlig for talentprogrammet.

 

Tok vakter ved siden av skolegang

Totalt 11 Circle K-medarbeidere er valgt ut til talentprogrammet i år. I det nye kullet finner vi Krister Stalsberg (24), som bor i Larvik. Siden oktober i år har han vært butikkleder under opplæring på Circle K Horten. Han er klar på hvorfor han søkte på talentprogrammet.

 

– Talentprogrammet bidrar til utvikling av helhetskunnskap om selskapet. Vi får faglig påfyll og mange gode diskusjoner om ting som er direkte knyttet til hva som skjer på stasjonen i det daglige. Samtidig får vi bredere nettverk og nye venner i Circle K, sier Stalsberg.

 

Stasjonskarrieren begynte da han som 17-åring tok vakter på Circle K Torstrand ved siden av skolegangen. Siden jobbet han blant annet som nattevakt på Circle K E18 Larvik, før han høsten 2019 flyttet til Bergen for å studere markedsføring og salgsledelse ved Høyskolen Kristiania.

 

– Ved siden av studiene jobbet jeg på Circle K Nesttun, og da pandemien kom var det fint å ha en arbeidsplass som var ansett som såpass samfunnskritisk at jeg kunne fortsette å dra på jobb, sier Stalsberg.

 

Ble trukket tilbake til Vestfold

Da bachelorgraden var i boks sommeren 2022, ble han tilbudt jobb som assisterende daglig leder på Nesttun-stasjonen.

 

– Jeg lærte mye det året jeg var nestleder på Nesttun, men da det dukket opp en lederstilling på Circle K Horten, en av de virkelig store stasjonene, var jeg ikke i tvil, forteller larvikenseren.

 

Nå gleder han seg til å lære enda mer om ledelse og administrasjon på talentprogrammet, samtidig som har kan omgjøre teori til praksis på arbeidsplassen. Målet er klart:

 

– Jeg ønsker i første omgang å drive en stasjon, og bidra til at selskapet lykkes. På lang sikt kan det absolutt være andre roller i selskapet som vil være interessante, men akkurat nå er det kjernedriften som står i fokus, sier Stalsberg.

 

Holder på de beste

Talentprogrammet ble grunnlagt helt tilbake i 2004 for å utvikle gode lederemner på stasjonene. Siden den gang har nesten 200 medarbeidere fullført den Circle K-finansierte lederutdanningen.

 

– Et flertall av dem som har gjennomført talentprogrammet jobber fremdeles her. Mange bekler nøkkelroller på stasjonene, i nettverket og på hovedkontoret. I et tidvis svært trangt rekrutteringsmarked er dette oppsiktsvekkende bra, sier Lene Foldvik.

 

Gjennom talentprogrammet lærer elevene alt om stasjonsøkonomi, personaladministrasjon og salgsledelse. Utdanningen er lagt opp med både teoretisk innføring og praktiske oppgaver som skal gjennomføres på arbeidsplassen.

 

– Talentprogrammet hjelper oss med å få fram nye generasjoner med gode ledere. For å lykkes må du være glad i folk, ha et sterkt engasjement og skjønne rollen din som leder. Du må både ta vare på dine medarbeidere, motivere dem og få dem til å fungere sammen, sier Lene Foldvik.

(Pressenytt)

 

 

Bildetekster:

SATSER PÅ STASJON. Krister Stalsberg på Circle K Horten er valgt ut til Circle K Norges talentprogram. Foto: Terje Borud.

 

NYTT TALENTKULL. Her er det nye kullet med Circle K-talenter: Bak fra venstre: Karianne Nystuen - Circle K Innlandsporten, Henrik Trøen - Circle K Alvdal, Krister Stalsberg - Circle K Horten, Martin Sørensen - Circle K Nadderud og Ida Johansen - Circle K Sortland. Midten fra venstre: Barbora Orvisky - Circle K Vestby, Windelyn Nerby - Circle K Hønefoss, Anne Maibjørg Furuly - Circle K Karasjok og Nina Helene Wiethuchter Molberg - Circle K Rygge. Foran fra venstre: Lars Kristian Lafton - Circle K Vik og Tuva Mustorp - Circle K Sekkelsten. Foto: Terje Borud

 

 

Kontaktpersoner:

* Circle K Horten, Store Manager Trainee Krister Stalsberg, mobil 99 09 49 50

* Circle K Norge, opplæringsansvarlig Lene Foldvik, mobil 90 05 03 96

* Circle K Norge, kommunikasjonssjef Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

Her er det nye kullet med Circle K-talenter:

Anne Maibjørg Furuly – Circle K Kautokeino

Barbora Ovisky – Circle K Vestby

Henrik Trøen – Circle K Alvdal

Ida Johansen – Circle K Sortland

Karianne Nystuen – Circle K Innlandsporten

Krister Stalsberg – Circle K Horten

Lars Kristian Lafton – Circle K Vik

Martin Sørensen – Circle K Nadderud

Nina Helene Wiethuchter Molberg – Circle K Rygge

Tuva Mustorp – Circle K Sekkelsten

Windelyn Nerby – Circle K Hønefoss

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak Krister Stalsberg - Horten.jpg 2,82 MB (4000x3200)
Bilde - vedlegg til sak gruppebilde.jpg 4,57 MB (4500x3000)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 04.01.2024 05:20
Teknisk løsning ZEVS AS