presseticker

Skip to main content

Katrin på Vestby i mål med prestisjetung talentutdanning

  Publisert: 23.07.2019 07:16 - av  Henning Poulsen

HER ER ÅRETS TALENTER. Bak fra venstre: Heidi Gerhardsen. Maren Karlsen, Ellen Anita Rise, Christine Sofie Gaasland, Marie Bredesen og Roua Abdul Kahlik. Foran fra venstre: Kristian Bertelsen, Lindy Haukedal, Katrine Lyslid Granøien og Martin Klungland. Katrin Gjerdrum var ikke til stede da bilde ble tatt. Foto: Johnny Syversen

Katrin Gjerdrum er uteksaminert fra Circle K Norges toårige talentprogram. Nå drømmer hun om å lede sin egen stasjon.

– Vi er svært stolte over årets avgangskull. Dette er 11 drivende dyktige medarbeidere som gløder for stasjonsfaget. Jeg er sikker på at de alle går en lysende fremtid i møte hos oss, sier Lene Foldvik, opplæringsansvarlig i Circle K Norge.

 

Hvert år velger selskapet ut nye medarbeidere til talentprogrammet sitt. Over to år lærer talentene alt om stasjonsøkonomi, personaladministrasjon og salgsledelse. Utdanningen er lagt opp med både teoretisk innføring og praktiske demonstrasjoner.

 

Elsker stasjonslivet

Katrin Gjerdrum (25) har jobbet på Circle K Vestby siden 2017, omtrent samtidig som hun begynte i selskapets talentprogram. Tidligere har hun jobbet ved daværende Statoil Sekkelsten.

 

– Jeg tok bachelor i innovasjon og prosjektledelse i Fredrikstad, og sa ja til en deltidsstilling hos en gammel kollega som skulle åpne Circle K Rygge mens jeg søkte på jobber andre steder. Jeg rakk å sende én søknad før jeg innså at jeg fremdeles elsket stasjonslivet, forklarer hun.

 

Ett år senere hadde Gjerdrum fast stilling på Circle K Vestby, og enda ett år senere sa hun ja til en midlertidig stilling som assisterende daglig leder på stasjonen. Denne stillingen bli gjort fast i april i år.

 

Noe å strekke seg etter

– Da jeg bestemte meg for å fortsette på stasjon, satte jeg meg et par målsettinger. Jeg hadde hørt mye bra om talentprogrammet, og trives med å ha noe å strekke meg etter. Derfor søkte jeg meg dit, sier Gjerdrum.

 

Nå er målet å bli daglig leder på stasjon. Da kommer talentutdanningen godt med.

 

– Programmet har vært veldig lærerikt, med verdifullt faglig innhold fra både lærerne og ansatte og ledere i Circle K. Jeg har også lært utrolig mye av medstudentene mine, og jeg har fått et nettverk som er gull verdt, sier Gjerdrum.

 

Blir med videre

15 år etter oppstarten er programmet blitt rene talentfabrikken for Circle K Norge. Et flertall av de som har bestått talentprogrammet jobber fremdeles i Circle K, enten på stasjon eller hovedkontor.

 

– Nesten sju av ti av de som har fullført programmet siden 2004, er hos oss ennå. Dersom vi ser på avgangskullene de siste ni årene, jobber 90 prosent fortsatt i Circle K, sier Lene Foldvik, som selv er et produkt av selskapets talentprogram.

 

Har jobbet seg opp

Felles for alle talentene i årets avgangskull – det 14. i rekken – er at de har jobbet seg opp i selskapet, ofte fra vikar- eller deltidsstilling.

 

– De har alle sammen vist at de har egenskaper og innstilling utover det vanlige, og derfor har vi valgt å satse på dem. Nå tar de med seg alt de har lært de siste to årene tilbake til stasjonene, sier Foldvik.

 

Årets avgangsstudentene er Christine Sofie Gaasland fra Circle K Stokmarknes, Katrine Lyslid Granøien fra Circle K Nadderud, Katrin Gjerdrum ved Circle K Vestby, Lindy Haukedal fra Circle K Bamble, Maren Karlsen fra Circle K Storebaug, Marie Meriam Bredesen på Circle K Dombås, Martin Klungland hos Circle K Harebakken, Roua Abdul Kahlik fra Circle K Ulset, Ellen Anita Rise fra Circle K Lundamo, Kristian Bertelsen fra Circle K Stokke og Heidi Gerhardsen ved Circle K Kjerlingland.

(Pressenytt)

 

 

Bildetekst:

 

HER ER ÅRETS TALENTER. Bak fra venstre: Heidi Gerhardsen. Maren Karlsen, Ellen Anita Rise, Christine Sofie Gaasland, Marie Bredesen og Roua Abdul Kahlik. Foran fra venstre: Kristian Bertelsen, Lindy Haukedal, Katrine Lyslid Granøien og Martin Klungland. Katrin Gjerdrum var ikke til stede da bilde ble tatt. Foto: Johnny Syversen

 

Kontaktpersoner:

* Circle K Vestby, Katrin Gjerdrum, mobil 97 77 74 27

* Circle K Norge, opplæringsansvarlig Lene Foldvik, mobil 90 05 03 96

* Circle K Norge, kommunikasjonssjef Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak 1gruppebilde.jpg 5,87 MB (3141x2232)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 23.07.2019 07:16
Teknisk løsning ZEVS AS