presseticker

Skip to main content

Jeanette fra Seljord og Notodden i mål med talentutdannelsen

  Publisert: 12.10.2020 07:06 - av  Henning Poulsen

TALENT. Jeanette Skoland er i mål med den toårige utdannelsen i Circle K Norge. Foto: Johnny Syversen

Talentprogrammet til Circle K Norge fortsetter å kverne ut lovende lederspirer. I årets avgangskull på 10 finner vi Jeanette Skoland fra Seljord, som til daglig jobber på Circle K Heddal.

– Nok en gang har vi fått igjennom et glimrende talentkull, det 15. i rekken siden vi startet opp vårt toårige talentprogram. Det blir utrolig spennende å følge med på denne gjengen i årene fremover, sier Lene Foldvik, opplæringsansvarlig i Circle K Norge.

 

Hvert år velger selskapet ut nye medarbeidere til talentprogrammet sitt. Over to år lærer talentene alt om stasjonsøkonomi, personaladministrasjon og salgsledelse. Utdanningen er lagt opp med både teoretisk innføring og praktiske oppgaver som skal gjennomføres på arbeidsplassen.

 

Ny forståelse for stasjonsdrift

Jeanette Skoland (31) fra Seljord har jobbet på Circle K Heddal siden 2016. Her har hun raskt steget i gradene fra deltidsansatt til assisterende daglig leder. Nå gleder hun seg til fortsettelsen i Circle K Norge.

 

– Talentprogrammet har gitt meg førstehåndsinnsikt i hvordan det er å drive en bensinstasjon i praksis, og ikke bare i teorien. At Circle K er villige til å satse på oss på denne måten er utrolig gøy, sier Skoland.

 

Hun forteller at hun har lært mye i løpet av de to årene utdannelsen har tatt, og skryter av lærerne og andre nøkkelpersoner i Circle K Norge som har vært en aktiv del av undervisningen.

 

– De har gitt meg en ny forståelse av de mange kategoriene en bensinstasjon er satt sammen av. Alt du gjør på stasjonen henger sammen, og småting kan få store virkninger for resultatet på bunnlinjen, sier Skoland.

 

Nettopp derfor er det lurt å ha flere bein å stå på, noe Circle K Heddal har. I løpet av sommersesongen selger Notodden-stasjonen om lag 15 000 softis.

 

– Jeg vil faktisk si at vi er Norges råeste på softis. Den har blitt en attraksjon som folk kommer langveisfra for å få med seg. Det er klart dette er positivt for den lille stasjonen vår, sier Skoland.

 

Ni av ti med siden 2010

16 år etter oppstarten er programmet blitt rene talentfabrikken for Circle K Norge. Et flertall av de som har bestått talentprogrammet jobber fremdeles i Circle K, enten på stasjon eller hovedkontor.

 

– Nesten sju av ti av de som har fullført programmet siden 2004, er hos oss ennå. Dersom vi ser på avgangskullene de siste ti årene, jobber om lag 90 prosent fortsatt i Circle K, sier Foldvik, som selv er et produkt av selskapets talentprogram.

 

Årets avgangsstudenter er Renathe Baardsen fra Circle K Lura, Victoria Wikestad Nilsen fra Circle K Rundtom, Hedda Emilie Lund ved Circle K E18 Larvik (tidligere Ringdalskogen), Alf Harald Brøndbo fra Circle K Hommelvik, Ida Jodine Haraldseid fra Circle K Ølensvåg, Ida Brovig hos Circle K Lillesand (tidligere Kjerlingland), Christine Brattli Molund fra Circle K Buktamo, Glenn-Andre Hallerud fra Circle K Mjøndalen, Jeanette Skoland fra Circle K Heddal og Siw-Veronica Wolden ved Circle K Innlandsporten.

(Pressenytt)

 

 

Bildetekst:

TALENT. Jeanette Skoland er i mål med den toårige utdannelsen i Circle K Norge. Foto: Johnny Syversen

 

Kontaktpersoner:

* Circle K Heddal, assisterende daglig leder Jeanette Skoland, mobil 95 23 78 92

* Circle K Norge, opplæringsansvarlig Lene Foldvik, mobil 90 05 03 96

* Circle K Norge, kommunikasjonssjef Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak Jeanette Skoland med.jpg 1,55 MB (2411x3616)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 12.10.2020 07:06
Teknisk løsning ZEVS AS