presseticker

Skip to main content

Ida fra Skjold og Renathe i Stavanger i mål med talentutdannelsen

  Publisert: 12.10.2020 07:05 - av  Henning Poulsen

TALENT I. Renathe Baardsen er i mål med den toårige utdannelsen i Circle K Norge. Foto: Johnny Syversen

TALENT II. Også Ida Haraldseid har fullført talentutdanningen. Foto: Johnny Syversen

Talentprogrammet til Circle K Norge fortsetter å kverne ut lovende lederspirer. I årets avgangskull på 10 finner vi Ida Haraldseid fra Skjold og Stavanger-baserte Renathe Baardsen.

– Nok en gang har vi fått igjennom et glimrende talentkull, det 15. i rekken siden vi startet opp vårt toårige talentprogram. Det blir utrolig spennende å følge med på denne gjengen i årene fremover, sier Lene Foldvik, opplæringsansvarlig i Circle K Norge.

 

Hvert år velger selskapet ut nye medarbeidere til talentprogrammet sitt. Over to år lærer talentene alt om stasjonsøkonomi, personaladministrasjon og salgsledelse. Utdanningen er lagt opp med både teoretisk innføring og praktiske oppgaver som skal gjennomføres på arbeidsplassen.

 

Har fått et stort nettverk

Ida Haraldseid (31) har jobbet på Circle K Ølensvåg siden 2016. Hun valgte å følge i sjefens fotspor ved å søke seg inn på selskapets talentprogram.

 

– Sjefen min var akkurat ferdig med talentprogrammet, og hun oppfordret meg til å søke. Det har jeg ikke angret på. Jeg har lært mye, og det har vært utrolig kjekt å bli kjent med så mange dyktige og kreative personer fra andre stasjoner og regioner, sier hun.

 

Haraldseid er oppvokst både i Nordreisa og Skjold, og bor i dag i sistnevnte. Hun liker spesielt godt økonomifaget og ønsker å jobbe mer med det. En annen ting hun tar med seg videre fra talentprogrammet, er et stort nettverk av kolleger.

 

– Programmet har gitt meg et stort nettverk innad i selskapet. Jeg setter utrolig stor pris på å kunne ha så mange lagspillere å støtte meg på og lære av, slik at jeg kan fortsette å utvikle meg, sier Haraldseid.

 

Fikk ny jobb på større stasjon

Renathe Baardsen forteller at talentprogrammet har vært veldig nyttig og lærerikt.

 

– Det gir meg motivasjon til å nå lengre og lære enda mer, sier 31-åringen.

 

Baardsen kommer opprinnelig fra Sunndalsøra, men bor i dag på en gård i Stavanger med mann, to små barn og hunden Jack. Hun begynte på Circle K Sola sommeren 2017, og året etter ble hun forfremmet til assisterende daglig leder.

 

I sommer ble dessverre butikkdriften ved stasjonen lagt ned, men heldigvis fikk Baardsen ny stasjonsstilling som assisterende daglig leder hos Circle K Lura i Sandnes.

 

– Nå er målet å lære mest mulig på Lura. Dette er en av de større stasjonene i Rogaland, og her er det for eksempel mye større fokus på mat. Det er en ny og annerledes arbeidshverdag for meg, og jeg synes det er spennende, sier hun.

 

Baardsen anbefaler alle kolleger som går med en liten lederspire i magen om å søke seg på talentprogrammet.

 

– Du får masse faglig og personlig utvikling pluss nye bekjentskaper og et nettverk som du vil ha glede av resten av karrieren, forteller hun.

 

Ni av ti med siden 2010

16 år etter oppstarten er programmet blitt rene talentfabrikken for Circle K Norge. Et flertall av de som har bestått talentprogrammet jobber fremdeles i Circle K, enten på stasjon eller hovedkontor.

 

– Nesten sju av ti av de som har fullført programmet siden 2004, er hos oss ennå. Dersom vi ser på avgangskullene de siste ti årene, jobber om lag 90 prosent fortsatt i Circle K, sier Foldvik, som selv er et produkt av selskapets talentprogram.

 

Årets avgangsstudenter er Renathe Baardsen fra Circle K Lura, Victoria Wikestad Nilsen fra Circle K Rundtom, Hedda Emilie Lund ved Circle K E18 Larvik (tidligere Ringdalskogen), Alf Harald Brøndbo fra Circle K Hommelvik, Ida Jodine Haraldseid fra Circle K Ølensvåg, Ida Brovig hos Circle K Lillesand (tidligere Kjerlingland), Christine Brattli Molund fra Circle K Buktamo, Glenn-Andre Hallerud fra Circle K Mjøndalen, Jeanette Skoland fra Circle K Heddal og Siw-Veronica Wolden ved Circle K Innlandsporten.

(Pressenytt)

 

 

Bildetekst:

TALENT I. Renathe Baardsen er i mål med den toårige utdannelsen i Circle K Norge. Foto: Johnny Syversen

 

TALENT II. Også Ida Haraldseid har fullført talentutdanningen. Foto: Johnny Syversen

 

Kontaktpersoner:

* Circle K Lura, Renathe Baardsen, mobil 99 29 97 20

* Circle K Ølensvåg, Ida Haraldseid, mobil 97 66 14 59

* Circle K Norge, opplæringsansvarlig Lene Foldvik, mobil 90 05 03 96

* Circle K Norge, kommunikasjonssjef Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak Renathe Baardsen med.jpg 1,72 MB (3616x2411)
Bilde - vedlegg til sak Ida Haraldseid med.jpg 1,47 MB (3456x2350)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 12.10.2020 07:05
Teknisk løsning ZEVS AS