presseticker

Skip to main content

Ida fra Nordreisa og Christine fra Målselv i mål med talentutdannelsen

  Publisert: 12.10.2020 07:07 - av  Henning Poulsen

TALENT I. Ida Haraldseid er i mål med den toårige utdannelsen i Circle K Norge. Foto: Johnny Syversen

TALENT II. Også Charlotte Brattli Molund har fullført talentprogrammet. Foto: Johnny Syversen

Talentprogrammet til Circle K Norge fortsetter å kverne ut lovende lederspirer. I årets avgangskull på 10 finner vi Ida Haraldseid fra Nordreisa og Christine Brattli Molund fra Målselv.

– Nok en gang har vi fått igjennom et glimrende talentkull, det 15. i rekken siden vi startet opp vårt toårige talentprogram. Det blir utrolig spennende å følge med på denne gjengen i årene fremover, sier Lene Foldvik, opplæringsansvarlig i Circle K Norge.

 

Hvert år velger selskapet ut nye medarbeidere til talentprogrammet sitt. Over to år lærer talentene alt om stasjonsøkonomi, personaladministrasjon og salgsledelse. Utdanningen er lagt opp med både teoretisk innføring og praktiske oppgaver som skal gjennomføres på arbeidsplassen.

 

God delekultur

Christine Brattli Molund (30) har jobbet på Circle K Buktamo siden 2008, da stasjonen fremdeles bar Statoil-navnet. Her har hun gått gradene, fra deltidsmedarbeider til fulltidsansatt og videre til stilling som assisterende daglig leder.

 

– Jeg sitter igjen med masse gode minner fra talentprogrammet. Der har jeg blitt møtt av utrolig flinke lærere og et veldig godt opplegg. I tillegg fikk vi som var i samme kullet god kontakt, og den holder vi på fremdeles. Vi deler erfaringer og tips, sier Brattli Molund.

 

Nå er planen å drifte egen stasjon.

 

Har fått et stort nettverk

Ida Haraldseid (31) kommer fra Nordreisa, men har jobbet på Circle K Ølensvåg i Rogaland siden 2016. Hun valgte å følge i sjefens fotspor ved å søke seg inn på selskapets talentprogram.

 

– Sjefen min var akkurat ferdig med talentprogrammet, og hun oppfordret meg til å søke. Det har jeg ikke angret på. Jeg har lært mye, og det har vært utrolig kjekt å bli kjent med så mange dyktige og kreative personer fra andre stasjoner og regioner, sier hun.

 

Haraldseid, som i dag bor i Skjold, liker spesielt godt økonomifaget, og ønsker å jobbe enda mer med det. En annen ting hun tar med seg videre fra talentprogrammet, er et solid nettverk innad i selskapet.

 

– Programmet har gitt meg et stort nettverk i Circle K. Jeg setter utrolig stor pris på å kunne ha så mange lagspillere å støtte meg på og lære av, slik at jeg kan fortsette å utvikle meg, sier Haraldseid.

 

Ni av ti med siden 2010

16 år etter oppstarten er programmet blitt rene talentfabrikken for Circle K Norge. Et flertall av de som har bestått talentprogrammet jobber fremdeles i Circle K, enten på stasjon eller hovedkontor.

 

– Nesten sju av ti av de som har fullført programmet siden 2004, er hos oss ennå. Dersom vi ser på avgangskullene de siste ti årene, jobber om lag 90 prosent fortsatt i Circle K, sier Foldvik, som selv er et produkt av selskapets talentprogram.

 

Årets avgangsstudenter er Renathe Baardsen fra Circle K Lura, Victoria Wikestad Nilsen fra Circle K Rundtom, Hedda Emilie Lund ved Circle K E18 Larvik (tidligere Ringdalskogen), Alf Harald Brøndbo fra Circle K Hommelvik, Ida Jodine Haraldseid fra Circle K Ølensvåg, Ida Brovig hos Circle K Lillesand (tidligere Kjerlingland), Christine Brattli Molund fra Circle K Buktamo, Glenn-Andre Hallerud fra Circle K Mjøndalen, Jeanette Skoland fra Circle K Heddal og Siw-Veronica Wolden ved Circle K Innlandsporten.

(Pressenytt)

 

 

Bildetekst:

TALENT I. Ida Haraldseid er i mål med den toårige utdannelsen i Circle K Norge. Foto: Johnny Syversen

 

TALENT II. Også Charlotte Brattli Molund har fullført talentprogrammet. Foto: Johnny Syversen

 

Kontaktpersoner:

* Circle K Buktamo, Christine Brattli Molund, mobil 99 26 28 30

* Circle K Ølensvåg, Ida Haraldseid, mobil 97 66 14 59

* Circle K Norge, opplæringsansvarlig Lene Foldvik, mobil 90 05 03 96

* Circle K Norge, kommunikasjonssjef Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak Ida Haraldseid med.jpg 1,47 MB (3456x2350)
Bilde - vedlegg til sak Christine Brattli Molund med.jpg 1,52 MB (3616x2411)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 12.10.2020 07:07
Teknisk løsning ZEVS AS