presseticker

Skip to main content

Har valgt ut 11 stasjonstalenter til lederutdanning

  Publisert: 04.01.2024 08:00 - av  Henning Poulsen

INNSATS LØNNER SEG.– Gjør du en innsats, satser selskapet på deg, sier Windelyn Tinio Nerby i Circle K Hønefoss. Foto: Terje Borud

Disse 11 stasjonsmedarbeiderne har fått plass i talentprogrammet til Circle K Norge i år. Nå skal de igjennom en krevende toårig lederutdanning.

– Dette er kremen av den nye generasjonen med ledere i Circle K Norge. De har vært igjennom en tøff kvalifisering, og nå er de i gang med programmet. Her vil de lære alt om stasjonsledelse fra de beste i faget, sier Lene Foldvik, som er ansvarlig for talentprogrammet.

 

De 11 talentene er bosatt fra Kautokeino i nord til Fredrikstad i sør. Aldersmessig er spennet fra 21 til 45 år.

 

– Dette er en fin gjeng som vi har stor tro på. Dersom de jobber hardt, kan de ta lederroller både på stasjonene og i selskapet i fremtiden, sier Foldvik.

 

Holder på de beste

Talentprogrammet ble grunnlagt helt tilbake i 2004 for å utvikle gode lederemner på stasjonene. Siden den gang har nesten 200 medarbeidere fullført den Circle K-finansierte lederutdanningen.

 

– Et flertall av dem som har gjennomført talentprogrammet jobber fremdeles her. Mange bekler nøkkelroller på stasjonene, i nettverket og på hovedkontoret. I et tidvis svært trangt rekrutteringsmarked er dette oppsiktsvekkende bra, sier Foldvik.

 

Får fart på karrieren

I det nye kullet finner vi Windelyn Tinio Nerby. Hun er assisterende daglig leder på Circle K Hønefoss, og er svært fornøyd med talentprogrammet så langt.

 

– Programmet er svært lærerikt, samtidig som vi også har det gøy og sosialt. Jeg er glad for å være en del av Circle K-familien, og stolt over at selskapet satser på meg. Gjør du en god innsats her, får du fart på karrieren uansett rase, kultur, alder og kjønn, sier Nerby.

 

Gjennom talentprogrammet lærer elevene alt om stasjonsøkonomi, personaladministrasjon og salgsledelse. Utdanningen er lagt opp med både teoretisk innføring og praktiske oppgaver som skal gjennomføres på arbeidsplassen.

 

– Gjennom programmet får vi fram nye generasjoner med gode ledere. For å lykkes må du være glad i folk, ha et sterkt engasjement og skjønne rollen din som leder. Du må både ta vare på dine medarbeidere, motivere dem og få dem til å fungere sammen, sier Lene Foldvik.

(Pressenytt)

 

 

 

Bildetekster:

NYTT TALENTKULL. Her er det nye kullet med Circle K-talenter: Bak fra venstre: Karianne Nystuen - Circle K Innlandsporten, Henrik Trøen - Circle K Alvdal, Krister Stalsberg - Circle K Horten, Martin Sørensen - Circle K Nadderud og Ida Johansen - Circle K Sortland. Midten fra venstre: Barbora Orvisky - Circle K Vestby, Windelyn Nerby - Circle K Hønefoss, Anne Maibjørg Furuly - Circle K Karasjok og Nina Helene Wiethuchter Molberg - Circle K Rygge. Foran fra venstre: Lars Kristian Lafton - Circle K Vik og Tuva Mustorp - Circle K Sekkelsten. Foto: Terje Borud

 

 

Kontaktpersoner:

* Circle K Norge, opplæringsansvarlig Lene Foldvik, mobil 90 05 03 96

* Circle K Norge, kommunikasjonssjef Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

Her er det nye kullet med Circle K-talenter:

Anne Maibjørg Furuly – Circle K Kautokeino

Barbora Ovisky – Circle K Vestby

Henrik Trøen – Circle K Alvdal

Ida Johansen – Circle K Sortland

Karianne Nystuen – Circle K Innlandsporten

Krister Stalsberg – Circle K Horten

Lars Kristian Lafton – Circle K Vik

Martin Sørensen – Circle K Nadderud

Nina Helene Wiethuchter Molberg – Circle K Rygge

Tuva Mustorp – Circle K Sekkelsten

Windelyn Nerby – Circle K Hønefoss

 

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak gruppebilde.jpg 4,57 MB (4500x3000)
Bilde - vedlegg til sak Windelyn Nerby - Hønefoss.jpg 2,89 MB (4000x3200)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 04.01.2024 08:00
Teknisk løsning ZEVS AS