presseticker

Skip to main content

Fra talentprogram til lederjobb i Asker

  Publisert: 13.05.2021 10:29 - av  Henning Poulsen

LEDERTALENT. Kristin Olsen Antal-Karlsen har gjort lynkarriere i Circle K etter å ha fullført selskapets talentprogram. Foto: Circle K Asker

Etter fullført talentutdannelse fikk Kristin Olsen Antal-Karlsen (29) lederjobb på Circle K Asker. Nesten 7 av 10 av de som har fullført talentprogrammet de siste 18 årene jobber fremdeles i selskapet.

Til høsten går et nytt kull med stasjonstalenter i gang med den toårige lederutdanningen til Circle K. Søknadsfristen går ut 28. mai.

 

– Talentprogrammet er en av våre største suksesser. Ved å satse på dyktige og lovende stasjonsmedarbeidere, bygger vi både kompetanse og lojalitet. Nesten sju av ti av de som har gått på programmet siden oppstarten i 2004, jobber fremdeles hos oss, sier Lene Foldvik. Hun har selv tatt talentutdanningen til Circle K Norge, og er i dag leder for programmet.

 

Over to år lærer elevene alt om stasjonsøkonomi, personaladministrasjon og salgsledelse. Utdanningen er lagt opp med både teoretisk innføring og praktiske oppgaver som skal gjennomføres på arbeidsplassen.

 

– Å jobbe på stasjon betyr at du må dekke mange fagområder: Økonomi, butikkdrift, ledelse og kundebehandling, for å nevne noen av dem. Vi ser etter gode lederemner som elsker å arbeide med mennesker, liker å jobbe i team, har omsorg, evner å motivere og som brenner for å skape gode resultater, sier Foldvik.

 

– Som å komme til himmelen

Kristin Olsen Antal-Karlsen ble tatt opp til talentprogrammet i 2014. For henne var det som å komme til himmelen.

 

– Jeg tok utdanningen sammen med ni andre stasjonsnerder som alle elsket jobben sin. Vi fikk et sterkt samhold og hadde det kjempegøy sammen. I ettertid har vi holdt kontakten, og selv i dag hjelper vi hverandre med alt mulig, sier hun.

 

Antal-Karlsens stasjonskarriere startet da hun skulle ut i arbeidslivet etter barselpermisjon.

 

– Jeg ammet fortsatt, og var på utkikk etter en jobb med mye fleksibilitet. Statoil Hønefoss var nærmeste nabo til der jeg bodde, og stasjonssjefen overtalte meg til å begynne der. Han tilpasset skiftplanen slik at hverdagen min skulle gå opp, og det motiverte meg til å gi mitt beste når jeg var på jobb, sier hun.

 

Da kjeden lanserte en ny kundeklubb, solgte Antal-Karlsen aller mest i hele distriktet. Det var det mange som la merke til internt i selskapet. Med velsignelse fra stasjonsleder og salgssjef søkte hun om opptak til talentprogrammet.

 

– Det er et svært bra program. Arbeider du på stasjon og har lyst til å ta det videre, så bør du søke. Talentprogrammet gir deg veldig mye, og jobber du hardt får du mange muligheter i selskapet, sier hun.

 

Selv fikk hun etter hvert sjansen som nestkommanderende på Circle K Sandvika. Her fikk hun også prøve seg som daglig leder for første gang. Disse erfaringene ble nyttige da hun i forfjor overtok Circle K Asker.

 

– Asker er en stor stasjon, og det er nok å henge fingrene i. Hver dag har jeg nytte av det jeg lærte på talentprogrammet og som nestleder, forteller Antal-Karlsen.

(Pressenytt)

 

 

Bildetekst:

LEDERTALENT. Kristin Olsen Antal-Karlsen har gjort lynkarriere i Circle K etter å ha fullført selskapets talentprogram. Foto: Circle K Asker

 

Kontaktpersoner:

* Circle K Asker, stasjonsdriver Kristin Olsen Antal-Karlsen, mobil 95 20 49 95

* Circle K Norge, opplæringsansvarlig Lene Foldvik, mobil 90 05 03 96

* Circle K Norge, kommunikasjonssjef Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

 

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 13.05.2021 10:29
Teknisk løsning ZEVS AS