presseticker

Skip to main content

Første kvinnesjef i Steria

  Publisert: 04.05.2007 07:00 - av  Henning Poulsen

Kari Forsén er ny administrerende direktør for Steria i Sverige. Foto: Steria

Oslo: Kari Forsén blir den første kvinnelige toppsjefen i det europeiske it-selskapet Steria når hun i sommer overtar ansvaret for Steria Sverige.

1. juni forlater Forsén sin lederstilling i Accenture-gruppen for å bli administrerende direktør for den svenske delen av Steria.

 

– Kari Forsén er en moderne leder med evnen til å skape engasjement hos sine medarbeidere, sier Kjell Rusti, nordmannen som er leder for Steria i Skandinavia. Han gleder seg over at selskapet med dette får sin første kvinnelige administrerende direktør.

 

Forsén har lang erfaring fra konsulentbransjen, og for seks år siden fikk hun jobben med å bygge opp en nytt selskap innen Accenture-gruppen: Accenture Technology Solutions. I dag har dette selskapet 120 ansatte.

(Pressenytt)

 

Kontaktpersoner:

* Steria, administrerende direktør Kjell Rusti, mobil 908 26 026

* Steria, markeds- og kommunikasjonsdirektør Anders Lindgren, tlf. 22 57 57 64, mobil 416 33 084

 

Dette er Steria:

Steria er et av de ledende europeiske it-konsulentselskapene, med 10 500 medarbeidere i 14 land, inkludert 300 medarbeidere i Norge. Selskapet som er børsnotert i Frankrike, omsatte i 2006 for 10,5 milliarder kroner. Bransjer hvor Steria står spesielt sterkt omfatter offentlig sektor, forsvar og politi, finans, telekom, transport og varehandel. Hovedtjenester er: rådgivning, systemintegrasjon og drift.

Det betyr at vi bistår med alt fra forretnings- og it-rådgivning til prosjektledelse, systemutvikling og infrastrukturleveranser til driftsstøtte og vedlikeholdsservice. For mer informasjon: www.steria.no

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak Kari forsen2 web.jpg 7,37 kB (300x198)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Sopra Steria, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 04.05.2007 07:00
Teknisk løsning ZEVS AS