presseticker

Skip to main content

Finnmarking valgt ut til talentprogram

  Publisert: 04.01.2024 06:40 - av  Henning Poulsen

SATSER PÅ STASJON. Anne Maibjørg Furuly på Circle K Kautokeino er valgt ut til Circle K Norges talentprogram. Foto: Terje Borud.

Anne Maibjørg Furuly fra Kautokeino har fått plass på talentprogrammet til Circle K Norge. Nå skal hun igjennom en krevende toårig lederutdanning.

– Anne Maibjørg tilhører den nye generasjonen med ledere i Circle K Norge. For å bli plukket ut til programmet var hun igjennom en tøff kvalifisering. Nå er hun i gang med utdanningsløpet, og skal lære om stasjonsledelse fra de beste i faget, sier Lene Foldvik, som er ansvarlig for talentprogrammet.

 

Tredje generasjon på samme stasjon

Totalt 11 Circle K-medarbeidere er valgt ut til talentprogrammet i år. I det nye kullet finner vi Anne Maibjørg Furuly (21), som jobber på Circle K Kautokeino. Hun er svært fornøyd med talentprogrammet så langt.

 

– Programmet er veldig spennende og givende, og så er det gøy å møte andre i selskapet som er i samme situasjon som meg, sier Furuly.

 

21-åringen har stasjonsblod i årene. Bestefar drev Kautokeino-stasjonen i sin tid. Nå er det pappa som er sjef, mens også søsteren jobber på samme stasjon.

 

– Målet er å jobbe meg opp til å bli stasjonssjef – eller kanskje distriktsleder, avslører Furuly.

 

Holder på de beste

Talentprogrammet ble grunnlagt helt tilbake i 2004 for å utvikle gode lederemner på stasjonene. Siden den gang har nesten 200 medarbeidere fullført den Circle K-finansierte lederutdanningen.

 

– Et flertall av dem som har gjennomført talentprogrammet jobber fremdeles her. Mange bekler nøkkelroller på stasjonene, i nettverket og på hovedkontoret. I et tidvis svært trangt rekrutteringsmarked er dette oppsiktsvekkende bra, sier Lene Foldvik.

 

Gjennom talentprogrammet lærer elevene alt om stasjonsøkonomi, personaladministrasjon og salgsledelse. Utdanningen er lagt opp med både teoretisk innføring og praktiske oppgaver som skal gjennomføres på arbeidsplassen.

 

– Talentprogrammet hjelper oss med å få fram nye generasjoner med gode ledere. For å lykkes må du være glad i folk, ha et sterkt engasjement og skjønne rollen din som leder. Du må både ta vare på dine medarbeidere, motivere dem og få dem til å fungere sammen, sier Lene Foldvik.

(Pressenytt)

 

 

 

Bildetekster:

SATSER PÅ STASJON. Anne Maibjørg Furuly på Circle K Kautokeino er valgt ut til Circle K Norges talentprogram. Foto: Terje Borud.

 

NYTT TALENTKULL. Her er det nye kullet med Circle K-talenter: Bak fra venstre: Karianne Nystuen - Circle K Innlandsporten, Henrik Trøen - Circle K Alvdal, Krister Stalsberg - Circle K Horten, Martin Sørensen - Circle K Nadderud og Ida Johansen - Circle K Sortland. Midten fra venstre: Barbora Orvisky - Circle K Vestby, Windelyn Nerby - Circle K Hønefoss, Anne Maibjørg Furuly - Circle K Karasjok og Nina Helene Wiethuchter Molberg - Circle K Rygge. Foran fra venstre: Lars Kristian Lafton - Circle K Vik og Tuva Mustorp - Circle K Sekkelsten. Foto: Terje Borud

 

 

Kontaktpersoner:

* Circle K Kautokeino, Anne Maibjørg Furuly, mobil 95 36 83 14

* Circle K Norge, opplæringsansvarlig Lene Foldvik, mobil 90 05 03 96

* Circle K Norge, kommunikasjonssjef Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

Her er det nye kullet med Circle K-talenter:

Anne Maibjørg Furuly – Circle K Kautokeino

Barbora Ovisky – Circle K Vestby

Henrik Trøen – Circle K Alvdal

Ida Johansen – Circle K Sortland

Karianne Nystuen – Circle K Innlandsporten

Krister Stalsberg – Circle K Horten

Lars Kristian Lafton – Circle K Vik

Martin Sørensen – Circle K Nadderud

Nina Helene Wiethuchter Molberg – Circle K Rygge

Tuva Mustorp – Circle K Sekkelsten

Windelyn Nerby – Circle K Hønefoss

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak Anne Maibjørg Furuly - Karasjok.jpg 2,96 MB (4000x3200)
Bilde - vedlegg til sak gruppebilde.jpg 4,57 MB (4500x3000)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 04.01.2024 06:40
Teknisk løsning ZEVS AS