presseticker

Skip to main content

Etablerer rådgiverskole

  Publisert: 11.06.2007 07:00 - av  Henning Poulsen
Oslo: Til høsten lanserer konsulentselskapet Steria programmet REFUEL, en rådgiverskole for talenter med noen års arbeidserfaring.

– Vi er det første konsulentselskapet i Norge som lanserer et kompetanseutviklingsprogram rettet mot denne gruppen arbeidstakere, sier Jan H. Gulbrandsen, som er direktør for forretnings- og it-strategisk rådgivning i Steria.

 

Programmet sikter seg inn på unge talenter fra konsulentbransjen eller med annen relevant bakgrunn som har 2-5 års arbeidserfaring. Søknadsfristen går ut allerede 15. juni. Oppstart er 1. oktober.

 

Får egen mentor

– De som blir valgt ut til programmet vil få utarbeide og vedlikeholde sin egen personlige og faglige utviklingsplan. Denne blir de fulgt opp på og stimulert til gjennom en kombinasjon av skole, jobbtrening i konsulentoppdrag, gruppeoppgaver og personlig veiledning, forteller Gulbrandsen.

 

Programmet går over 12 måneder og består av 6 moduler hvorav en foregår i utlandet. – Hos oss får alle sin personlige mentor med lang erfaring som forretnings- og it-rådgiver i det norske eller internasjonale markedet. Programmet er krevende, men vil gi utrolig mye til deltagerne, sier Gulbrandsen.

 

Lærer raskere

Steria har i løpet av fire år etablert en rådgiverenhet med 45 svært erfarne rådgivere. – Hvert år tar vi inn to nyutdannede, og disse gjennomgår en omfattende personlig trening og veiledning. Erfaringene med disse unge talentene er veldig positiv, sier Gulbrandsen.

 

– Vår erfaring er at de unge lærer svært raskt. Hemmeligheten er en individuell plan for hver enkelt, og at vi hele tiden stimulerer dem til å ta større ansvar enn hva alder og erfaring skulle tilsi. Det hele foregår under kyndig veiledning fra erfarne kolleger, forteller Gulbrandsen.

(Pressenytt)

 

Kontaktpersoner:

* Steria, direktør forretnings- og it-rådgiving Jan H. Gulbrandsen, mobil 911 12 717

* Steria, HR-direktør Solfrid Skilbrigt, tlf. 22 57 58 34, mobil 905 51 086

* Steria, markeds- og kommunikasjonsdirektør Anders Lindgren, tlf. 22 57 57 64, mobil 416 33 084

 

Dette er Steria:

Steria er et av de ledende europeiske it-konsulentselskapene, med 11 000 medarbeidere i 21 land, inkludert 300 medarbeidere i Norge. Selskapet som er børsnotert i Frankrike, omsatte i 2006 for 10,5 milliarder kroner. Bransjer hvor Steria står spesielt sterkt omfatter offentlig sektor, bank/forsikring, telekom, transport og varehandel. Hovedtjenester er: rådgivning, systemintegrasjon og drift.

For mer informasjon: www.steria.no og www.steria.no/refuel


Denne saken er skrevet av Pressenytt for Sopra Steria, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 11.06.2007 07:00
Teknisk løsning ZEVS AS