presseticker

Skip to main content

Emilie fra Hallingdal og Drammen ble årets talent

  Publisert: 18.09.2023 08:17 - av  Henning Poulsen

Emilie Haga. Foto: Terje Borud

TALENTKLASSE. Bak fra venstre: Astrid Bolette Lauritsen, Emilie Haga, Ebba Beyer, Jon Kristian Sagdalen, Lene Sele og Sara Larsen. Foran fra venstre: Agnieszka Kawka, Caroline Sandkjenn Nordhaug og Anette Heum Andreassen. Foto: Terje Borud

ÅRETS TALENT. Sara Larsen og Emilie Haga (t.h.) ble kåret til «Årets talent» og fikk håndfast bevis fra administrerende direktør i Circle K Norge, Sverre Rosén. Foto: Lene Foldvik

Etter to hektiske år med teori og praksis uteksamineres nå en ny generasjon med unge ledere fra Circle K Norges talentprogram. Blant disse finner vi hallingdølen Emilie Haga (25), som attpåtil ble kåret til årets talent.

– Det er både vemodig og litt deilig å ikke skulle balansere fulltidsjobb med studier fremover. Jeg har lært mye, og føler at jeg har blitt tryggere og mer kunnskapsrik i rollen som leder, sier Haga.

 

Hun kommer fra Tunhovd, jobber på stasjonen Circle K Rundtom i Drammen, og er storfornøyd med programmet.

 

– Jeg kan på det sterkeste anbefale talentutdanningen til alle som ønsker å satse denne veien. Du lærer masse om faget, samtidig som du blir kjent med flinke folk som er i samme situasjon som deg, sier hun.

 

Circle K-karrieren til Emilie Haga begynte på Circle K Geilo, før turen gikk videre til Circle K Rundtom. Her er hun i dag nestleder. I sommer har hun dessuten vikariert som nestleder på Circle K Lillesand.

 

– Jeg trives veldig godt der jeg er nå, samtidig som jeg kjenner at jeg begynner å bli klar for å lede min egen stasjon, avslører hun.

 

– Fantastiske ambassadører

Lene Foldvik er leder for talentprogrammet til Circle K Norge. Hun har selv gått på talentutdanningen, og kan fortelle at årets avgangsklasse holder et svært høyt nivå.

 

– Dette har vært et svært sterkt kull. Både som enkeltpersoner og som team har de imponert meg. Emilie og resten av klassen har vist et utrolig engasjement, og vært målrettede og hardtarbeidende. Jeg vet at de kommer til å oppnå målene de har satt seg. Nå gleder jeg meg til å følge henne og resten av klassen videre på reisen i Circle K, sier Foldvik.

 

I alt ni ledertalenter som har fullført det toårige talentprogrammet. Disse er, foruten Emilie Haga, også Ebba Beyer, Jon Kristian Sagdalen, Astrid Bolette Lauritsen, Lene Sele, Sara Larsen, Agnieszka Kawka, Caroline Sandkjenn Nordhaug og Anette Heum Andreassen.

 

Sammen med Sara Larsen ble Emilie Haga kåret til «Årets talent» i forbindelse med uteksamineringen.

 

Helt tilbake i 2004 grunnla Circle K Norge – som da het Statoil – et talentprogram for å utvikle de aller dyktigste stasjonsmedarbeidere til å bli gode ledere. Nå er kull nummer 18 med stasjonstalenter uteksaminert, og Lene Foldvik venter seg mye av årets avgangsklasse.

 

– De er engasjerte, dedikerte og fantastiske ambassadører for selskapet vårt. For dyktige og positive folk som står på, er det mange muligheter i Circle K og i bransjen, sier hun.

 

Får alle verktøyene de trenger

Gjennom talentprogrammet lærer elevene alt om stasjonsøkonomi, personaladministrasjon og salgsledelse. Utdanningen betales av Circle K, og er lagt opp med både teoretisk innføring og praktiske oppgaver som skal gjennomføres på arbeidsplassen.

 

– Du får rett og slett alle de verktøyene du trenger for å lykkes som leder. Derfor er programmet vårt svært populært blant stasjonsmedarbeiderne, og vi mottar mange og veldig gode søknader hvert år. Selv om programmet har pågått i 19 år, jobber fremdeles et flertall av dem som har fullført programmet i selskapet vårt, forteller Foldvik.

(Pressenytt)

 

Bildetekst:

TALENTKLASSE. Bak fra venstre: Astrid Bolette Lauritsen, Emilie Haga, Ebba Beyer, Jon Kristian Sagdalen, Lene Sele og Sara Larsen. Foran fra venstre: Agnieszka Kawka, Caroline Sandkjenn Nordhaug og Anette Heum Andreassen. Foto: Terje Borud

 

ÅRETS TALENT. Sara Larsen og Emilie Haga (t.h.) ble kåret til «Årets talent» og fikk håndfast bevis fra administrerende direktør i Circle K Norge, Sverre Rosén. Foto: Lene Foldvik

 

 

Kontaktpersoner:

* Circle K Rundtom, nestkommanderende Emilie Haga, mobil 91 24 43 42

* Circle K Norge, opplæringsansvarlig Lene Foldvik, mobil 90 05 03 96

* Circle K Norge, kommunikasjonssjef Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

 

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak Emilie Haga.jpg 4,15 MB (4500x3600)
Bilde - vedlegg til sak gruppebilde.jpg 6,95 MB (4500x3297)
Bilde - vedlegg til sak Årets talent - foto Lene Foldvik.jpg 928,90 kB (4032x3024)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 18.09.2023 08:17
Teknisk løsning ZEVS AS