presseticker

Skip to main content

De er i mål med talentutdanningen

  Publisert: 18.09.2023 08:07 - av  Henning Poulsen

TALENTER. Bak fra venstre: Astrid Bolette Lauritsen, Emilie Haga, Ebba Beyer, Jon Kristian Sagdalen, Lene Sele og Sara Larsen. Foran fra venstre: Agnieszka Kawka, Caroline Sandkjenn Nordhaug og Anette Heum Andreassen. Foto: Terje Borud

Etter to hektiske år med teori og praksis uteksamineres nå en ny generasjon med unge ledere fra Circle K Norges talentprogram.

– Dette er et fantastisk sterkt kull. Både som enkeltpersoner og som team har de imponert meg, og jeg gleder meg til å følge reisen deres videre i Circle K, sier Lene Foldvik i Circle K. Hun har selv gått på talentutdanningen. I dag leder hun programmet.

 

De ni ledertalentene som har fullført det toårige talentprogrammet er Emilie Haga, Ebba Beyer, Jon Kristian Sagdalen, Astrid Bolette Lauritsen, Lene Sele, Sara Larsen, Agnieszka Kawka, Caroline Sandkjenn Nordhaug og Anette Heum Andreassen.

 

– Fantastiske ambassadører

Helt tilbake i 2004 grunnla Circle K Norge – som da het Statoil – et talentprogram for å utvikle de aller dyktigste stasjonsmedarbeidere til å bli gode ledere. Nå er kull nummer 18 med stasjonstalenter uteksaminert, og Lene Foldvik venter seg mye av årets avgangsklasse.

 

– De er engasjerte, dedikerte og fantastiske ambassadører for selskapet vårt. For dyktige og positive folk som står på, er det mange muligheter i Circle K og i bransjen, sier hun.

 

Får alle verktøyene de trenger

Gjennom talentprogrammet lærer elevene alt om stasjonsøkonomi, personaladministrasjon og salgsledelse. Utdanningen betales av Circle K, og er lagt opp med både teoretisk innføring og praktiske oppgaver som skal gjennomføres på arbeidsplassen.

 

– Du får rett og slett alle de verktøyene du trenger for å lykkes som leder. Derfor er programmet vårt svært populært blant stasjonsmedarbeiderne, og vi mottar mange og veldig gode søknader hvert år. Selv om programmet har pågått i 19 år, jobber fremdeles et flertall av dem som har fullført utdanningen i selskapet vårt, forteller Foldvik.

(Pressenytt)

 

Bildetekst:

TALENTER. Bak fra venstre: Astrid Bolette Lauritsen, Emilie Haga, Ebba Beyer, Jon Kristian Sagdalen, Lene Sele og Sara Larsen. Foran fra venstre: Agnieszka Kawka, Caroline Sandkjenn Nordhaug og Anette Heum Andreassen. Foto: Terje Borud

 

 

Kontaktpersoner:

* Circle K Norge, opplæringsansvarlig Lene Foldvik, mobil 90 05 03 96

* Circle K Norge, kommunikasjonssjef Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

 

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak gruppebilde.jpg 6,95 MB (4500x3297)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 18.09.2023 08:07
Teknisk løsning ZEVS AS