presseticker

Skip to main content

Barbora på Vestby valgt ut til talentprogram

  Publisert: 04.01.2024 07:40 - av  Henning Poulsen

SATSER PÅ STASJON. Barbora Orvisky på Circle K Vestby er valgt ut til Circle K Norges talentprogram. Foto: Terje Borud.

Barbora Orvisky ved Circle K Vestby har fått plass på et ettertraktet talentprogram. Nå skal hun igjennom en krevende toårig lederutdanning.

– Barbora tilhører den nye generasjonen med ledere i Circle K Norge. For å bli plukket ut til programmet var hun igjennom en tøff kvalifisering. Nå er hun i gang med utdanningsløpet, og skal lære om stasjonsledelse fra de beste i faget, sier Lene Foldvik, som er ansvarlig for talentprogrammet.

 

Fra roadracing til stasjonsledelse

Totalt 11 Circle K-medarbeidere er valgt ut til talentprogrammet i år. I det nye kullet finner vi Barbora Orvisky (45). Hun bor i Askim og er daglig leder på Circle K Vestby.

 

– Jeg er kjempeglad for at jeg kom med. Programmet er lærerikt og en kjempefin oppfriskning, sier Orvisky, som har universitetsgrad i økonomi fra Seattle i USA.

 

I hjemlandet Slovakia drev hun med roadracing, både som sertifisert mesterskapsdommer og med eget firma. Så fikk mannen hennes jobb i Norge, og hun flyttet etter.

 

– Jeg trengte noe å gjøre, og begynte å ta nattevakter på Circle K Askim. Etter tre år gikk jeg over i fulltidsstilling på dagtid, og så åpnet det seg en stilling som assisterende daglig leder. Jeg søkte, og fikk den, forteller Orvisky.

 

Siden september i år har hun vært daglig leder på stasjonen, en rolle hun trives med.

 

– Det er svært verdifullt å kunne lære om teorien på talentprogrammet, og så teste den i praksis på stasjonen med én gang. Jeg gleder meg til fortsettelsen, sier hun.

 

Holder på de beste

Talentprogrammet ble grunnlagt helt tilbake i 2004 for å utvikle gode lederemner på stasjonene. Siden den gang har nesten 200 medarbeidere fullført den Circle K-finansierte lederutdanningen.

 

– Et flertall av dem som har gjennomført talentprogrammet jobber fremdeles her. Mange bekler nøkkelroller på stasjonene, i nettverket og på hovedkontoret. I et tidvis svært trangt rekrutteringsmarked er dette oppsiktsvekkende bra, sier Lene Foldvik.

 

Gjennom talentprogrammet lærer elevene alt om stasjonsøkonomi, personaladministrasjon og salgsledelse. Utdanningen er lagt opp med både teoretisk innføring og praktiske oppgaver som skal gjennomføres på arbeidsplassen.

 

– Talentprogrammet hjelper oss med å få fram nye generasjoner med gode ledere. For å lykkes må du være glad i folk, ha et sterkt engasjement og skjønne rollen din som leder. Du må både ta vare på dine medarbeidere, motivere dem og få dem til å fungere sammen, sier Lene Foldvik.

(Pressenytt)

 

 

 

Bildetekster:

SATSER PÅ STASJON. Barbora Orvisky på Circle K Vestby er valgt ut til Circle K Norges talentprogram. Foto: Terje Borud.

 

NYTT TALENTKULL. Her er det nye kullet med Circle K-talenter: Bak fra venstre: Karianne Nystuen - Circle K Innlandsporten, Henrik Trøen - Circle K Alvdal, Krister Stalsberg - Circle K Horten, Martin Sørensen - Circle K Nadderud og Ida Johansen - Circle K Sortland. Midten fra venstre: Barbora Orvisky - Circle K Vestby, Windelyn Nerby - Circle K Hønefoss, Anne Maibjørg Furuly - Circle K Karasjok og Nina Helene Wiethuchter Molberg - Circle K Rygge. Foran fra venstre: Lars Kristian Lafton - Circle K Vik og Tuva Mustorp - Circle K Sekkelsten. Foto: Terje Borud

 

 

Kontaktpersoner:

* Circle K Vestby, daglig leder Barbora Orvisky, mobil 99 86 69 82

* Circle K Norge, opplæringsansvarlig Lene Foldvik, mobil 90 05 03 96

* Circle K Norge, kommunikasjonssjef Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

Her er det nye kullet med Circle K-talenter:

Anne Maibjørg Furuly – Circle K Kautokeino

Barbora Ovisky – Circle K Vestby

Henrik Trøen – Circle K Alvdal

Ida Johansen – Circle K Sortland

Karianne Nystuen – Circle K Innlandsporten

Krister Stalsberg – Circle K Horten

Lars Kristian Lafton – Circle K Vik

Martin Sørensen – Circle K Nadderud

Nina Helene Wiethuchter Molberg – Circle K Rygge

Tuva Mustorp – Circle K Sekkelsten

Windelyn Nerby – Circle K Hønefoss

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak Barbora Orvisky - Vestby.jpg 2,82 MB (4000x3200)
Bilde - vedlegg til sak gruppebilde.jpg 4,57 MB (4500x3000)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 04.01.2024 07:40
Teknisk løsning ZEVS AS