presseticker

Skip to main content

Astrid fra Bamble og Caroline fra Skien i mål med talentutdanningen

  Publisert: 18.09.2023 10:01 - av  Henning Poulsen

Caroline Sandkjenn Nordhaug. Foto: Terje Borud

Astrid Bolette Lauritsen. Foto: Terje Borud

TALENTER. Bak fra venstre: Astrid Bolette Lauritsen, Emilie Haga, Ebba Beyer, Jon Kristian Sagdalen, Lene Sele og Sara Larsen. Foran fra venstre: Agnieszka Kawka, Caroline Sandkjenn Nordhaug og Anette Heum Andreassen. Foto: Terje Borud

Etter to hektiske år med teori og praksis uteksamineres nå en ny generasjon med unge ledere fra Circle K Norges talentprogram. Blant disse finner vi Caroline Sandkjenn Nordhaug (37) fra Skien og Astrid Bolette Lauritsen (30) fra Bamble.

– Jeg føler jeg har fått godt faglig påfyll. Talentprogrammet har gitt meg motivasjon og kunnskap som jeg tar med meg videre i jobben, sier Caroline Sandkjenn Nordhaug. Hun er nestkommanderende på Circle K Jorkjend i Skien.

 

– Tiden har gått så fort. Skulle ønske utdanningen hadde vart enda ett år, så mye har jeg kost meg. Lærerne var fantastiske, og jeg har fått nye venner og et stort nettverk rundt omkring i landet, sier Astrid Bolette Lauritsen, som er nestleder på stasjonen Circle K E18 Bamble.

 

Det viktige mersalget

Caroline Sandkjenn Nordhaug er storfornøyd med programmet, og forteller at hun har vokst som leder de siste to årene.

 

– Det viktigste jeg har lært er nok hvor lite som skal til for å øke omsetningen på stasjonen. Derfor er det viktig å huske på mersalg, sier hun.

 

For snart ti år siden vraket Nordhaug frisørkarrieren for å prøve noe annet. Hun havnet først på Circle K Telemarksporten, før hun i 2017 ble hentet til Circle K Jorkjend. Her ble hun nestleder.

 

– Vi har et godt team, og jeg trives veldig godt her. Vi får se hva fremtiden bringer, men det er klart at målet på sikt er å drive egen stasjon, avslører Nordhaug.

 

Gleder seg til å komme tilbake

Astrid Bolette Lauritsens Circle K-karriere startet med en sommerjobb på den gamle Statoil-stasjonen i Bamble i 2011. Her trivdes hun så godt at hun ble værende. Da stasjonen ble lagt ned, ble hun nestkommanderende på den splitter nye Circle K E18 Bamble.

 

Den umiddelbare fremtiden ligger likevel utenfor stasjonen. Lauritsen er nemlig i mammapermisjon ut året.

 

– Det er veldig koselig, samtidig som jeg gleder meg til å komme tilbake på stasjonen og bruke alt jeg har lært, sier hun.

 

– Fantastiske ambassadører

Lene Foldvik er leder for talentprogrammet til Circle K Norge. Hun har selv gått på talentutdanningen, og kan fortelle at årets avgangsklasse holder et svært høyt nivå.

 

– Dette har vært et svært sterkt kull. Både som enkeltpersoner og som team har de imponert meg. Astrid, Caroline og resten av klassen har vist et utrolig engasjement, og vært målrettede og hardtarbeidende. Jeg vet at de kommer til å oppnå målene de har satt seg. Nå gleder jeg meg til å følge dem og resten av klassen videre på reisen i Circle K, sier Foldvik.

 

I alt ni ledertalenter som har fullført det toårige talentprogrammet. Disse er, foruten Caroline Sandkjenn Nordhaug og Astrid Bolette Lauritsen, også Emilie Haga, Ebba Beyer, Jon Kristian Sagdalen, Lene Sele, Sara Larsen, Agnieszka Kawka og Anette Heum Andreassen.

 

Helt tilbake i 2004 grunnla Circle K Norge – som da het Statoil – et talentprogram for å utvikle de aller dyktigste stasjonsmedarbeidere til å bli gode ledere. Nå er kull nummer 18 med stasjonstalenter uteksaminert, og Lene Foldvik venter seg mye av årets avgangsklasse.

 

– De er engasjerte, dedikerte og fantastiske ambassadører for selskapet vårt. For dyktige og positive folk som står på, er det mange muligheter i Circle K og i bransjen, sier hun.

 

Får alle verktøyene de trenger

Gjennom talentprogrammet lærer elevene alt om stasjonsøkonomi, personaladministrasjon og salgsledelse. Utdanningen betales av Circle K, og er lagt opp med både teoretisk innføring og praktiske oppgaver som skal gjennomføres på arbeidsplassen.

 

– Du får rett og slett alle de verktøyene du trenger for å lykkes som leder. Derfor er programmet vårt svært populært blant stasjonsmedarbeiderne, og vi mottar mange og veldig gode søknader hvert år. Selv om programmet har pågått i 19 år, jobber fremdeles et flertall av dem som har fullført programmet i selskapet vårt, forteller Foldvik.

(Pressenytt)

 

Bildetekst:

TALENTER. Bak fra venstre: Astrid Bolette Lauritsen, Emilie Haga, Ebba Beyer, Jon Kristian Sagdalen, Lene Sele og Sara Larsen. Foran fra venstre: Agnieszka Kawka, Caroline Sandkjenn Nordhaug og Anette Heum Andreassen. Foto: Terje Borud

 

 

Kontaktpersoner:

* Circle K E18 Bamble, nestkommanderende Astrid Bolette Lauritsen, mobil 91 91 12 92

* Circle K Jorkjend, nestkommanderende Caroline Sandkjenn Nordhaug, mobil 40 62 94 78

* Circle K Norge, opplæringsansvarlig Lene Foldvik, mobil 90 05 03 96

* Circle K Norge, kommunikasjonssjef Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

 

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak Caroline Sandkjenn Nordhaug.jpg 4,03 MB (4500x3600)
Bilde - vedlegg til sak Astrid Bolette Lauritsen.jpg 3,51 MB (4500x3600)
Bilde - vedlegg til sak gruppebilde.jpg 6,95 MB (4500x3297)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 18.09.2023 10:01
Teknisk løsning ZEVS AS