presseticker

Skip to main content

Anette fra Sandefjord og Horten i mål med talentutdanningen

  Publisert: 18.09.2023 10:27 - av  Henning Poulsen

Anette Heum Andreassen. Foto: Terje Borud

TALENTER. Bak fra venstre: Astrid Bolette Lauritsen, Emilie Haga, Ebba Beyer, Jon Kristian Sagdalen, Lene Sele og Sara Larsen. Foran fra venstre: Agnieszka Kawka, Caroline Sandkjenn Nordhaug og Anette Heum Andreassen. Foto: Terje Borud

Etter to hektiske år med teori og praksis uteksamineres nå en ny generasjon med unge ledere fra Circle K Norges talentprogram. Blant disse finner vi Sandefjord-kvinnen Anette Heum Andreassen (26), som jobber på Circle K E18 Horten.

– Da jeg startet på talentprogrammet var jeg en vanlig stasjonsansatt. De to siste årene har jeg både tatt lederutdanning og vært nestleder på to store stasjoner. Jeg har lært utrolig mye og virkelig fått utviklet meg, sier Andreassen.

 

Hun er storfornøyd både med programmet, og forteller at hun har vokst som leder de siste to årene.

 

– Jeg er beæret over å ha fått gå på talentprogrammet. Her har jeg lært om hvordan jeg kan være en god leder, se teamet mitt og lære bort og delegere oppgaver, sier hun.

 

Fra Drammen til Sandefjord, via Oslo og til Horten

Circle K-karrieren til sandefjordingen Anette Heum Andreassen startet i Drammen for sju år siden. Der tok hun dag-, kvelds- og nattevakter på Circle K Rundtom, før hun fikk fulltidsstilling på Circle K Ringdalskogen mellom Sandefjord og Larvik.

 

Senere ble hun nestkommanderende på Circle K Fjellhamar, en stor stasjon like utenfor Oslo. Her jobbet hun helt fram til det åpnet seg opp en tilsvarende stilling i hjemfylket, på Circle K E18 Horten. Den kunne hun ikke si nei til.

 

– Det er fint å være tilbake nærmere hjemtraktene, og jeg er veldig glad for å få muligheten til å vise hva jeg kan i Horten. Her lærer jeg veldig mye som jeg vil få god nytte av senere, sier Andreassen, og avslører at langtidsplanen er å bli daglig leder på egen stasjon.

 

– Fantastiske ambassadører

Lene Foldvik er leder for talentprogrammet til Circle K Norge. Hun har selv gått på talentutdanningen, og kan fortelle at årets avgangsklasse holder et svært høyt nivå.

 

– Dette har vært et svært sterkt kull. Både som enkeltpersoner og som team har de imponert meg. Anette og resten av klassen har vist et utrolig engasjement, og vært målrettede og hardtarbeidende. Jeg vet at de kommer til å oppnå målene de har satt seg. Nå gleder jeg meg til å følge henne og resten av klassen videre på reisen i Circle K, sier Foldvik.

 

I alt ni ledertalenter som har fullført det toårige talentprogrammet. Disse er, foruten Anette Heum Andreassen, også Emilie Haga, Ebba Beyer, Jon Kristian Sagdalen, Astrid Bolette Lauritsen, Lene Sele, Sara Larsen, Agnieszka Kawka, og Caroline Sandkjenn Nordhaug.

 

Helt tilbake i 2004 grunnla Circle K Norge – som da het Statoil – et talentprogram for å utvikle de aller dyktigste stasjonsmedarbeidere til å bli gode ledere. Nå er kull nummer 18 med stasjonstalenter uteksaminert, og Lene Foldvik venter seg mye av årets avgangsklasse.

 

– De er engasjerte, dedikerte og fantastiske ambassadører for selskapet vårt. For dyktige og positive folk som står på, er det mange muligheter i Circle K og i bransjen, sier hun.

 

Får alle verktøyene de trenger

Gjennom talentprogrammet lærer elevene alt om stasjonsøkonomi, personaladministrasjon og salgsledelse. Utdanningen betales av Circle K, og er lagt opp med både teoretisk innføring og praktiske oppgaver som skal gjennomføres på arbeidsplassen.

 

– Du får rett og slett alle de verktøyene du trenger for å lykkes som leder. Derfor er programmet vårt svært populært blant stasjonsmedarbeiderne, og vi mottar mange og veldig gode søknader hvert år. Selv om programmet har pågått i 19 år, jobber fremdeles et flertall av dem som har fullført programmet i selskapet vårt, forteller Foldvik.

(Pressenytt)

 

Bildetekst:

TALENTER. Bak fra venstre: Astrid Bolette Lauritsen, Emilie Haga, Ebba Beyer, Jon Kristian Sagdalen, Lene Sele og Sara Larsen. Foran fra venstre: Agnieszka Kawka, Caroline Sandkjenn Nordhaug og Anette Heum Andreassen. Foto: Terje Borud

 

 

Kontaktpersoner:

* Circle K E18 Horten, assisterende daglig leder Anette Heum Andreassen, mobil 94 85 43 35

* Circle K Norge, opplæringsansvarlig Lene Foldvik, mobil 90 05 03 96

* Circle K Norge, kommunikasjonssjef Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak Anette Heum Andreassen.jpg 4,16 MB (4500x3600)
Bilde - vedlegg til sak gruppebilde.jpg 6,95 MB (4500x3297)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 18.09.2023 10:27
Teknisk løsning ZEVS AS