presseticker

Skip to main content

Samlet inn 152 000 kroner i 2019:

Håper på ny Rosa sløyfe-rekord i Hordaland-traktene

  Publisert: 04.10.2020 09:28 - av  Henning Poulsen
I hele Hordaland-området står Circle K-stasjonene klare til å gjennomføre årets Rosa sløyfe-aksjon. I fjor samlet lokale stasjoner inn 152 000 kroner.

Oktober – for noen er denne måneden grå, kald og regntung. Hos andre er den morsom, engasjerende og ikke minst veldig rosa. Gjennom hele måneden skal hundrevis av Circle K-stasjoner samle inn penger til støtte for brystkreftsaken.

 

Hele 14 stasjoner i Hordaland var med på Rosa sløyfe-aksjonen i 2019. Circle K Leirvik var den stasjonen som samlet inn mest i fylket. Her ble det reist 21 610 kroner til brystkreftsaken. Deretter fulgte Circle K Haukås med 19 700 kroner, Circle K Helleveien med 16 954 kroner, Circle K Nesttun med 14 810 kroner og Circle K Viken med 14 310 kroner til Rosa sløyfe.

 

– Det er stas å være best i Hordaland, og jeg er stolt av de ansatte og takknemlig ovenfor kundene. Rosa sløyfe er definitivt årets kjekkeste og viktigste kampanje. Alle kjenner noen som har eller har hatt brystkreft, og derfor er det lett å skape engasjement rundt aksjonen, sa Mai Britt Hellesund ved Circle K Leirvik etter fjorårets aksjon.

 

Race mellom stasjonene

– Gjennom de siste åtte årene har engasjerte medarbeidere og rause kunder sørget for å samle inn mer enn 30 millioner kroner til Rosa sløyfe-aksjonen. Det er noe som gjør meg utrolig stolt, sier Ann Helen Våge, kategori- og markedsdirektør i Circle K Norge.

 

I fjor donerte kunder ved 274 Circle K-stasjoner mer enn 4,1 millioner kroner til brystkreftsaken. Dette beløpet håper Circle K å slå i år.

 

– Naturligvis er alt i 2020 litt annerledes på grunn av pandemien, men nettopp derfor håper jeg vi klarer å mobilisere ekstra rundt Rosa sløyfe og virkelig gjøre dette til en minneverdig aksjon, både i Hordaland-traktene og i resten av landet, sier hun.

 

Også i år ligger det an til å bli vennlig rivalisering mellom stasjonene om å finne på oppsiktsvekkende tiltak og samle inn til aksjonen. Tidligere år har oppfinnsomme stasjonsmedarbeidere pyntet arbeidsplassen sin med rosa bh-er, farget hår og skjegg rosa og arrangert egne Rosa sløyfe-dager med underholdning og aktiviteter for hele familien.

 

Persontilpasset kreftbehandling

Circle K Norge er én av hovedsamarbeidspartnerne til Rosa sløyfe-aksjonen, som arrangeres av Kreftforeningen og Brystkreftforeningen.

 

Temaet for årets Rosa sløyfe-aksjon er persontilpasset behandling. Om lag én av tre brystkreftpasienter får senskader som følge av behandlingen. Mange av disse tilfellene kunne vært unngått dersom behandlingen var mer persontilpasset, ifølge Kreftforeningen.

(Pressenytt)

 

FAKTABOKS

Disse stasjonene samlet inn mest i Hordaland i 2019:

1. Circle K Leirvik

2. Circle K Haukås

3. Circle K Helleveien

4. Circle K Nesttun

5. Circle K Viken

 

Bildetekster:

KLARE TIL AKSJON. Stasjonsmedarbeidere over hele landet engasjerer seg i Rosa sløyfe-aksjonen. Her fra fjorårets aksjon på Circle K E6-Dal. Foto: Circle K E6-Dal

 

KREATIV PYNT. Her har oppfinnsomme stasjonsmedarbeidere pyntet med bh-er i anledning brystkreftinnsamlingen. Foto: Circle K

 

ROSA IS. Kan spises med god samvittighet i hele oktober. Foto: Circle K

 

 

Kontaktperson:

* Circle K Norge, kommunikasjonssjef Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 04.10.2020 09:28
Teknisk løsning ZEVS AS