presseticker

Skip to main content

Stabekk-gründer nominert til produktpris

  Publisert: 07.06.2022 11:02 - av  Henning Poulsen

Foto: Objekt

Onsdag 8. juni blir det klart hvem som mottar designindustriens høythengende bransjepriser. Designselskapet Objekt, med gründer Preben Mehren fra Stabekk i spissen, er blant de nominerte.

Arven, Fjordfiesta, Flokk, Hadeland Glassverk, Heymat, Norsk Dun/Norvigroup, Northern, Objekt og Røros Tweed er nominert til de fire prisene som skal deles ut under bransjedagen: Årets eksportbedrift, Årets produkt, Årets merkevarebygger og Klassikerprisen.

 

– De nominerte er svært ulike aktører som alle har én ting til felles: De utvikler ettertraktede norske produkter av høy kvalitet, og hevder seg på hjemme- og eksportmarkedet i konkurranse mot både andre designland og billige produkter fra lavkostland, sier Egil Sundet. Han er bransjeleder i Norsk Industri Designindustrien, som deler ut de fire prisene.

 

Årets produkt - nominert: «Pom» av Objekt

Møbelselskapet Objekt ble stiftet i 2018 av Kjetil Gudem og Preben Mehren. De satser på å utvikle autentiske og varige produkter som bryter med tradisjonelle normer.

 

Objekt er nominert for «Pom». Dette er en trebent stol i norsk furu som er designet av Studio Sløyd, som henter inspirasjon fra sløydundervisningen på skolen.

(Pressenytt)

 

 

 

Kontaktpersoner:

* Designindustrien, bransjesjef Egil Sundet, mobil 90 92 21 92

* Designindustrien, markedssjef Ragnhild B. Grytten, mobil 91 75 18 04

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak pom.jpg 51,07 kB (533x533)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Designindustrien, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 07.06.2022 11:02
Teknisk løsning ZEVS AS