presseticker

Skip to main content

Steria til topps på miljø

  Publisert: 11.12.2013 07:30 - av  Henning Poulsen

EKSKLUSIV MILJØKLUBB: Steria er blant 11 selskaper i verden som har fått miljøkarakteren 100A. Karakteren måler både arbeid med å redusere utslipp samt hvor åpent et selskap er med å dele miljøinformasjon med omverden. Foto: YayMicro

Oslo: Steria har fått toppkarakteren 100A på den internasjonale miljørangeringen til CDP. De siste fire årene har it-selskapet redusert sine klimautslipp med 31,6 prosent.

På verdensbasis fikk bare 11 av totalt 4500 målte selskaper karakteren 100A av CDP, tidligere kjent som Carbon Disclosure Project. Karakteren måler både arbeid med å redusere utslipp samt hvor åpent et selskap er med å dele miljøinformasjon med omverden.

 

I 2008 satte Steria et mål om å redusere klimautslippene sine med 30 prosent over 12 år. Allerede i 2012 var utslippene redusert med 31,6 prosent. Siden 2010 har Steria vært karbonnøytrale på forretningsreiser på bakken og i luften. Tidligere i år ble også selskapets datasentertjenester erklært karbonnøytrale.

 

– Sterias oppsiktsvekkende resultater skyldes selskapets innsats for miljøet de siste årene, både internt og ute hos kundene, sier administrerende direktør i CDP, Paul Simpson. CDP står bak verdens eneste globale system der både selskaper og byer kan måle, rapportere og dele miljøinformasjon.

(Pressenytt)

 

Bildetekst:

EKSKLUSIV MILJØKLUBB: Steria er blant 11 selskaper i verden som har fått miljøkarakteren 100A. Karakteren måler både arbeid med å redusere utslipp samt hvor åpent et selskap er med å dele miljøinformasjon med omverden. Foto: YayMicro

 

Kontaktperson:

* Steria, markeds- og kommunikasjonsdirektør Anders Lindgren, mobil 416 33 084

 

Dette er Steria:

Steria er et av Europas 10 største it-konsulentselskaper, og leverer tjenester innen it- og forretningsrådgivning, systemutvikling, infrastruktur og drift. Internasjonalt er selskapet representert i 16 land og teller omkring 20 000 medarbeidere. Steria har over 40 års erfaring i Norge og jobber i dag med mange av landets største og mest krevende oppdragsgivere, blant andre NAV, Posten, Det norske, Tollvesenet, DNB, Statens Pensjonskasse, Telenor og Forsvaret.

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak grønn it.jpg 6,93 MB (6200x4138)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Sopra Steria, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 11.12.2013 07:30
Teknisk løsning ZEVS AS