presseticker

Skip to main content

Hittil i år har vi levert inn seks prosent mer metallemballasje enn på samme tid i fjor. I Trøndelag leveres 90 prosent av metallemballasjen til kildesortering, viser ferske tall.
De siste tre årene har Circle K-stasjonene i Trøndelag samlet inn om lag 790 000 kroner til brystkreftsaken. Best i fylket i 2019: Circle K Nardo.
I fjor kjempet Circle K-stasjoner i Trondheim, Stjørdal og Høylandet om å samle inn mest til Rosa sløyfe-aksjonen. Tirsdag 1. oktober blåses årets aksjon i gang på stasjoner over hele Trøndelag.
Norske kommuner får endelig én nasjonal veiviser for smartbyer. Erfaringer og kompetanse fra Trondheim skal være med på å forme fremtidens smartbysatsinger over hele landet.
Denne fredagen og lørdagen står NAF og Circle K klare i Røros, Namsos, Levanger, Steinkjer, Stjørdal, Lundamo, Leinstrand og Rennebu for å gi råd om tryggere påskeutfart.
Hele 90 prosent av de som har fullført Circle K Norges toårige talentprogram de siste sju årene jobber fremdeles i selskapet. Nå har Alf Harald Brøndbo fra Høylandet blitt håndplukket til årets kull.
Nasjonalparken Næringshage i Oppdal er blant de 18 norske nyskapingsprosjektene som nå skal dele på 8,5 millioner kroner fra Designdrevet innovasjonsprogram (DIP).
På sju år har Sopra Steria Trondheim vokst fra å være et lite prosjektselskap i beskjedne lokaler på Moholt, til å bli blant de største konsulenthusene i Norges teknologihovedstad. Nå flytter selskapet inn i verdens nordligste plusshus.
Hele to av tre bileiere i Trøndelag har dårlig samvittighet for bilvasken. Det er det ofte god grunn til, viser en ny undersøkelse.
Oslo: Nesten halvparten av ledere og mellomledere i den sørlige delen av Trøndelag mener arbeidslivet går i en mer autoritær retning. Det er likevel færre enn i resten av Norge, viser Norsk Ledelsesbarometer.
I 2018 reddet kunder ved Circle K-stasjoner i Trondheim og Malvik 109 matporsjoner fra å havne i søppelkassa. Nå håper selskapet at flere trønderstasjoner vil bli med i kampen mot matsvinn.
Teknisk løsning ZEVS AS