presseticker

Skip to main content

Det koker i Trondheims IT-marked. Nå ruster Sopra Steria opp det lokale kontoret med flere ledere og teknologer.
Det siste halvåret har Circle K-stasjonene i Sør-Trøndelag solgt mer enn 7000 pizzaer gjennom nysatsingen «Peppes On The Go!». Nå utvides menyen.
En krabbe- og hummerteine som hindrer spøkelsesfiske. Et byutviklingsprosjekt for å beholde industri i Sluppen. Et innovativt sluk som hindrer dyre vannskader. Disse tre prosjektene fra Trøndelag mottar DOGA-merket nykommer i ettermiddag.
En ung trønderdesigners drøm om mer bærekraftig krabbe- og hummerfiske. To NTNU-studenters geniale løsning for å unngå dyre vannskader. En ny studentby i Trondheim som hylles både nasjonalt og internasjonalt. Disse tre prosjektene fra Trøndelag er nominert til DOGA Hedersmerket.
Det nyskapende bofellesskapet Vindmøllebakken vinner Innovasjonsprisen for universell utforming i kategorien arkitektur. En svært sentral person i prosjektet er industridesigner Kristin Støren Wigum fra Trondheim.
Rannveig Engdal Danielsen trodde utdanningsdøren var lukket for godt etter at hun droppet ut av videregående. Nå har 32-åringen blitt håndplukket til Circle K Norges attraktive talentprogram.
Den kalles en ledestjerne blant studentbyer. Nå har Moholt 50|50 i Trondheim vunnet selveste DOGA Hedersmerket.
Hamarvik-baserte Bewi Energy har funnet et måte å spare olje- og gassindustrien for 100 000 tonn plastavfall årlig. Moholt 50|50 i Trondheim har satt ny standard for hvordan studentbyer skal bygges. Nå mottar de DOGA-merket for design og arkitektur
En trailer på glatta knuste de gamle elbilladerne på Circle K Harran samt en splitter ny Polestar 2. Nå kan en stolt stasjonsdriver avduke nye ladere.
De siste 12 månedene har kunder ved 12 Circle K-stasjoner i Trøndelag kjøpt minst 4600 porsjoner med overskuddsmat gjennom appen Too Good To Go.
Kunder ved 24 Circle K-stasjoner i Trøndelag har bidratt med om lag 225 000 kroner til Rosa sløyfe-aksjonen i år. Circle K Tunga i Trondheim samlet inn aller mest.
Teknisk løsning ZEVS AS