presseticker

Skip to main content

Totalt 16 heldige vinnere fra Trøndelag delte på 160 000 kroner fra Returkartonglotteriet 2019. Blant vinnerne finner vi to barnehager.
I løpet av 2019 har Circle K-kunder i Trøndelag reddet 2638 matporsjoner fra å bli kastet ved hjelp av en app. Aller flest måltider berges på Circle K Rosten.
Om lag 250 000 trøndere drikker kaffe hver dag. Stadig flere kjøper også kaffeavtalekopper, og nye tall viser at Koppen til Circle K blir mer populær.
De siste tre årene har Circle K-stasjonene i Trøndelag samlet inn om lag 790 000 kroner til brystkreftsaken. Best i fylket i 2019: Circle K Nardo.
I fjor kjempet Circle K-stasjoner i Trondheim, Stjørdal og Høylandet om å samle inn mest til Rosa sløyfe-aksjonen. Tirsdag 1. oktober blåses årets aksjon i gang på stasjoner over hele Trøndelag.
Norske kommuner får endelig én nasjonal veiviser for smartbyer. Erfaringer og kompetanse fra Trondheim skal være med på å forme fremtidens smartbysatsinger over hele landet.
Ifølge prognosene kommer innbyggere i Trøndelag til å handle for 5,1 milliarder kroner i julemåneden desember. Grønt Punkt Norge frykter at mye emballasje ender i peisen eller restavfallet.
Hittil i år har vi levert inn seks prosent mer metallemballasje enn på samme tid i fjor. I Trøndelag leveres 90 prosent av metallemballasjen til kildesortering, viser ferske tall.
Nasjonalparken Næringshage i Oppdal er blant de 18 norske nyskapingsprosjektene som nå skal dele på 8,5 millioner kroner fra Designdrevet innovasjonsprogram (DIP).
På sju år har Sopra Steria Trondheim vokst fra å være et lite prosjektselskap i beskjedne lokaler på Moholt, til å bli blant de største konsulenthusene i Norges teknologihovedstad. Nå flytter selskapet inn i verdens nordligste plusshus.
Hele to av tre bileiere i Trøndelag har dårlig samvittighet for bilvasken. Det er det ofte god grunn til, viser en ny undersøkelse.
Teknisk løsning ZEVS AS