presseticker

Skip to main content

Mens en Steinkjer-stasjon kverner mest kaffe, er det på denne Nærøysund-stasjonen at folk får mest ut av kaffeavtalen med Circle K Norge i den nordlige delen av Trøndelag.
Mens en Leinstrand-stasjon kverner mest kaffe, er det på denne Nardo-stasjonen i Trondheim at folk får mest ut av kaffeavtalen med Circle K Norge i Trøndelag.
Takket være tilskudd fra Enova kommer det nå til sammen åtte nye hurtigladere for tungtransporten, såkalte truckladere, på stasjonene Circle K Oppdalsporten og Circle K E6 Klett.
Ranheim-baserte Dreamknit, med gründere fra Malvik og Orkland i spissen, ønsker å revolusjonere strikkebransjen. Minoko design fra Levanger vil todele kloakksystemet. Nå får de til sammen nesten én million kroner i innovasjonsstøtte fra DOGA.
Fra onsdag til lørdag denne uken skal folk i Levanger, Stjørdal, Leinstrand og Rennebu løpe og sykle for kreftsaken. De skal sørge for at Aktiv mot kreft-stafetten kommer seg igjennom Trøndelag.
Den toneangivende møbelaktøren Flokk, med fabrikk på Røros, hedres på designbransjens store dag. Samtidig feirer en samlet industri nyheten om en etterlengtet offentlig satsing på designeksport.
De aller fleste trøndere er hyggelige og høflige mot butikkansatte, ifølge en ny undersøkelse. Likevel melder annenhver medarbeider i Circle K Norge om trakassering på jobb det siste året.
Fra og med denne uken kan tusenvis av elbileiere i Trondheim, Grong, Namsos, Oppdal, Steinkjer og Stjørdal plugge, lade og stikke. Circle K er først ute med å lansere Autocharge bredt i hele Skandinavia.
Spreke trøndere sørger for at Aktiv mot kreft-stafetten satte ny rekord på sin vei gjennom fylket.
I år er det ni år siden St. Olavs Hospital i Trondheim vant Innovasjonsprisen for universell utforming. Nå vil DOGA finne flere nyskapende og inkluderende tjenester, produkter, digitale løsninger, bygg og omgivelser i Trøndelag.
Hvem vinner designbransjens høythengende priser denne uken? Espen Voll fra Trondheim står bak én av de nominerte produktene.
Teknisk løsning ZEVS AS