presseticker

Skip to main content

I fjor kjempet Circle K-stasjoner i Trondheim, Stjørdal og Høylandet om å samle inn mest til Rosa sløyfe-aksjonen. Tirsdag 1. oktober blåses årets aksjon i gang på stasjoner over hele Trøndelag.
På sju år har Sopra Steria Trondheim vokst fra å være et lite prosjektselskap i beskjedne lokaler på Moholt, til å bli blant de største konsulenthusene i Norges teknologihovedstad. Nå flytter selskapet inn i verdens nordligste plusshus.
Hele to av tre bileiere i Trøndelag har dårlig samvittighet for bilvasken. Det er det ofte god grunn til, viser en ny undersøkelse.
Oslo: Nesten halvparten av ledere og mellomledere i den sørlige delen av Trøndelag mener arbeidslivet går i en mer autoritær retning. Det er likevel færre enn i resten av Norge, viser Norsk Ledelsesbarometer.
I 2018 reddet kunder ved Circle K-stasjoner i Trondheim og Malvik 109 matporsjoner fra å havne i søppelkassa. Nå håper selskapet at flere trønderstasjoner vil bli med i kampen mot matsvinn.
Ecotone fra Trondheim har utviklet et hyperspektralt system for overvåking av lakselus. Nå får teknologiselskapet utmerkelsen DOGA-merket.
Norske kommuner får endelig én nasjonal veiviser for smartbyer. Erfaringer og kompetanse fra Trondheim skal være med på å forme fremtidens smartbysatsinger over hele landet.
Denne fredagen og lørdagen står NAF og Circle K klare i Røros, Namsos, Levanger, Steinkjer, Stjørdal, Lundamo, Leinstrand og Rennebu for å gi råd om tryggere påskeutfart.
Hele 90 prosent av de som har fullført Circle K Norges toårige talentprogram de siste sju årene jobber fremdeles i selskapet. Nå har Alf Harald Brøndbo fra Høylandet blitt håndplukket til årets kull.
Minoko Design fra Levanger har skapt en solcelledrevet, GPS-styrt løsning som fjerner behovet for å gjerde inn geitenes beitemark. Nå får de utmerkelsen DOGA-merket.
NTNU-studenten Gunnar Eidsvik Tvedt har designet en gjennomtenkt vippestol som kan bli en ny norsk møbelsuksess. Nå får han utmerkelsen DOGA-merket Nykommer.
Teknisk løsning ZEVS AS