presseticker

Skip to main content

Som første stasjonskjede i Norge lar Circle K kundene sine betale med registreringsnummeret. Løsningen lanseres nå ved 20 stasjoner i Trøndelag.
Han har reddet Røros Tweed og bidratt sterkt til å revitalisere tekstilindustrien og gjøre norsk ull populært igjen. Nå får Arnstein Digernes (78) Carsten-statuetten.
Onsdag 8. juni blir det klart hvem som mottar de høythengende bransjeprisene. Produsenten Røros Tweed og designeren Espen Voll fra Trondheim er blant de nominerte:
Iskremsesongen er i anmarsj. I løpet av året selger Circle K nesten 70 000 softiser i Trøndelag. Og ingen stasjon i fylket serverer mer av den myke og forfriskende isretten enn Circle K Sannan.
I løpet av ett år har seks Circle K-stasjoner i det nordlige Trøndelag reddet nesten 3000 porsjoner med overskuddsmat gjennom appen Too Good To Go. En stasjon i Namsos redder aller mest mat.
Selskapet hun er medeier i gjør livet enklere for gründere over hele landet. Nå hedres Ingrid Risvold Folvik og Folio med DOGA-merket for design og arkitektur.
Røros Tweed har mottatt Designindustriens høythengende eksportpris.
For første gang er USA det største eksportmarkedet for norske møbler og interiør. Nå skal de klassiske krakkene og bordene til Meldal-designeren Sigurd Resell (1920-2010) innta New York.
Fredag og lørdag denne uken tropper NAF-ildsjeler opp ved en rekke Circle K-stasjoner i Trøndelag. De skal hjelpe og gi gode råd til alle som er ute på påskeveiene.
I løpet av ett år har 12 Circle K-stasjoner i den sørlige delen av Trøndelag reddet nesten 5500 porsjoner med overskuddsmat gjennom appen Too Good To Go. En stasjon i Trondheim redder aller mest mat.
Kamilla Bedin (24) fra Røros vil bruke skolelunsjen for å lære elever å bli sunne, miljøbevisste og reflekterte forbrukere. Nå hedres hun og fire medstudenter med DOGA-merket nykommer.
Teknisk løsning ZEVS AS