presseticker

Skip to main content

Automatstasjonene 1-2-3 og Statoil Automat skifter navn til Circle K Automat i Trøndelag. Innen mars 2019 får selskapets 120 ubetjente stasjoner i Norge nye farger og nytt navn, Circle K Automat.
De to siste årene har Circle K-stasjonene i den sørlige delen av Trøndelag samlet inn mer enn 450 000 kroner til Rosa Sløyfe-aksjonen. I oktober går aksjonen av stabelen for sjuende gang.
Oslo: Orker ikke. Mangler et godt system for kildesortering. Resten av familien følger ikke opp. Dette er blant favorittunnskyldningene innbyggere i Trøndelag bruker når de ikke kildesorterer avfallet sitt.
TrønderEnergi Nett har ambisjoner om å flytte mest mulig av dataene sine ut i nettskyen. Nå har selskapet valgt konsulentselskapet Sopra Steria som ny strategisk skypartner.
Oslo: Hver tredje innbygger i Trøndelag tror bilfelger kan leveres som metallemballasje, og én av sju synes returordningen er et passende sted for ødelagte brødristere.
Espen Voll fra Trondheim, Sigurd Resell fra Melhus og Flokk, med fabrikk i Røros, er nominert til forskjellige bransjepriser under Innovasjonskraft 2018.
Årslønnen til en leder i de sørlige kommunene i Trøndelag ligger i snitt på 706 000 kroner. Dette er om lag ni prosent mer enn hva ledere i den nordlige delen av fylket tjener, ifølge Norsk Ledelsesbarometer 2018 fra arbeidstakerorganisasjonen Lederne.
Barbro Lien (25) fra Melhus har jobbet på stasjon i hele sitt voksne arbeidsliv. Nå er hun nestkommanderende på Circle K Nardo og har nettopp fullført selskapets krevende talentprogram.
Circle K Klett er kåret til årets beste i konkurranse med stasjoner i Midt- og Nord-Norge og på Vestlandet. I fjor sommer klarte stasjonens medarbeidere å mette hundrevis av sultne Robbie Williams-fans.
Oslo: Tre av de fem bransjeprisene som ble delt ut under Innovasjonskraft 2018 gikk til trøndere.
Espen Voll og Hallgeir Homstvedt fra Trondheim og en rekke kontorstoler fra Røros er representert når det beste av Norge skal vises fram på en av verdens fremste designmesser neste uke.
Teknisk løsning ZEVS AS