presseticker

Skip to main content

I løpet av fire år har innbyggere i Trøndelag reddet 30 637 poser med overskuddsmat ved sine lokale Circle K-stasjoner. Særlig i Namsos og Trondheim er det mange som redder mat.
Siden den ble lansert i 2003 har «Koppen» til Circle K Norge blitt brukt anslagsvis 30,9 millioner ganger i Trøndelag.
Stasjoner i Stjørdal og Steinkjer samlet inn mest penger da Circle K hadde Aktiv mot kreft-kampanje i den nordlige delen av Trøndelag.
Trondheim-bedriften vil spre sitt autonome fergekonsept til byer over hele verden. Nå mottar Zeabuz støtte fra DOGA.
Han har reddet Røros Tweed og bidratt sterkt til å revitalisere tekstilindustrien og gjøre norsk ull populært igjen. Nå får Arnstein Digernes (78) Carsten-statuetten.
Onsdag 8. juni blir det klart hvem som mottar de høythengende bransjeprisene. Produsenten Røros Tweed og designeren Espen Voll fra Trondheim er blant de nominerte:
Stasjoner i Trondheim samlet inn mest penger da Circle K hadde Aktiv mot kreft-kampanje i den sørlige delen av Trøndelag.
I løpet av sju måneder har innbyggere i Trøndelag hentet mer enn 8000 pakker på Circle K-stasjonene i området. Aller mest populært er tilbudet i Stjørdal.
Som første stasjonskjede i Norge lar Circle K kundene sine betale med registreringsnummeret. Løsningen lanseres nå ved 20 stasjoner i Trøndelag.
Røros Tweed har mottatt Designindustriens høythengende eksportpris.
For første gang er USA det største eksportmarkedet for norske møbler og interiør. Nå skal de klassiske krakkene og bordene til Meldal-designeren Sigurd Resell (1920-2010) innta New York.
Teknisk løsning ZEVS AS