presseticker

Skip to main content

De siste 15 årene har 17 bedrifter i Trøndelag mottatt 5,2 millioner kroner i innovasjonsmidler fra DOGA. Nå skal ytterligere 11 millioner kroner sprøytes inn i norske bedrifter som vil bruke designdrevet innovasjon til å tenke nytt og forstå brukerne sine bedre.  
Stolen Atrium ble hyllet med prisen Årets produkt under Designindustrikonferansen i går kveld. Stolen er designet av Trondheim-mannen Espen Voll.
Denne fredagen står NAF og Circle K klare i Trondheim og Stjørdal for å gjøre påsketrafikken så trygg som mulig. – Vi har ingen å miste. Enkle grep gjør turen tryggere og hyggeligere, sier Kjetil Svenheim i Circle K.
I gamle dager traff du nesten bare menn på Trøndelags bensinstasjoner. I dag er nær halvparten av stasjonsledere ved Circle Ks stasjoner i fylket kvinner.
Fra en fabrikk i Stjørdal leveres en ny generasjon drenerende heller til byggeprosjekter i Norge. Nå mottar Asak FLYT DOGA-merket for design og arkitektur.
Mens en Leinstrand-stasjon kverner mest kaffe, er det på denne Nardo-stasjonen i Trondheim at folk får mest ut av kaffeavtalen med Circle K Norge i Trøndelag.
Espen Voll fra Trondheim har designet en populær lenestol for Fora Form. Og det klassiske porselensmønsteret til Konrad Galaaen fra Røros har blitt relansert av Porsgrunds Porselænsfabrik. Nå er begge nominert til Norsk Industri Designindustriens høythengende bransjepriser.
Han har designet en stol av den invaderende sitkagranen. De har kartlagt lokale ressurser og planlagt et ambisiøst transformasjonsprosjekt i Berlevåg. Nå mottar NTNU-oppgavene til designeren Oskar Keller og arkitektene Sigrid Lyche Strandvoll og Jenny Fausa Torvik den viktige prisen DOGA-merket nykommer.
De står bak et bærbart podkaststudio som er i ferd med å bli en norsk eksportsuksess. Nå belønnes Trondheim-selskapet Nomono med DOGA-merket for design og arkitektur.
Mens en Steinkjer-stasjon kverner mest kaffe, er det på denne Nærøysund-stasjonen at folk får mest ut av kaffeavtalen med Circle K Norge i den nordlige delen av Trøndelag.
De aller fleste trøndere er hyggelige og høflige mot butikkansatte, ifølge en ny undersøkelse. Likevel melder annenhver medarbeider i Circle K Norge om trakassering på jobb det siste året.
Teknisk løsning ZEVS AS