presseticker

Skip to main content

Aktiv mot kreft-stafetten 2023:
Spreke trøndere sørger for at Aktiv mot kreft-stafetten satte ny rekord på sin vei gjennom fylket.
Fra onsdag til lørdag denne uken skal folk i Levanger, Stjørdal, Leinstrand og Rennebu løpe og sykle for kreftsaken. De skal sørge for at Aktiv mot kreft-stafetten kommer seg igjennom Trøndelag.
Den toneangivende møbelaktøren Flokk, med fabrikk på Røros, hedres på designbransjens store dag. Samtidig feirer en samlet industri nyheten om en etterlengtet offentlig satsing på designeksport.
Denne uken står NAF og Circle K klare i Steinkjer, Namsos, Røros, Leinstrand og Rennebu for å gjøre påskeutfarten tryggere. Visste du forresten at en løs hund i baksetet kan treffe deg i bakhodet med kraften til en liten elefant?
Pizzasatsingen til Circle K Norge har blitt en velsmakende suksess i Trøndelag. Siden høsten 2020 har selskapet servert 91 877 pizzaenheter her. Aller mest populært er tilbudet i Midtre Gauldal og Rennebu.
Et grensesprengende byutviklingsprosjekt. Et verktøy som gjør det enklere å bygge grønt. Nå hedres både Brendeland & Kristoffersen arkitekter og Nice Design fra Trondheim med DOGA-merket for design og arkitektur.
I år er det ni år siden St. Olavs Hospital i Trondheim vant Innovasjonsprisen for universell utforming. Nå vil DOGA finne flere nyskapende og inkluderende tjenester, produkter, digitale løsninger, bygg og omgivelser i Trøndelag.
Hvem vinner designbransjens høythengende priser denne uken? Espen Voll fra Trondheim står bak én av de nominerte produktene.
Brendeland & Kristoffersen arkitekter har bygget et uteområde utenom det vanlige. Nå er de nominert til DOGA Hedersmerket.
Pizzasatsingen til Circle K Norge har blitt en velsmakende suksess i den nordlige delen av Trøndelag. Siden høsten 2020 har selskapet servert 23 529 pizzaenheter her. Aller mest populært er tilbudet i Stjørdal.
En forenklet og forbedret snøsag. En helsetjeneste som lar sykehuspasienten bli hjemme. Nå hedres disse to Trondheim-relaterte prosjektene med DOGA-merket for design og arkitektur.
Teknisk løsning ZEVS AS