presseticker

Skip to main content

Onsdag 8. juni blir det klart hvem som mottar de høythengende bransjeprisene. Heymat fra Mo i Rana er blant de nominerte:
For første gang er USA det største eksportmarkedet for norske møbler og interiør. Nå skal Heymat fra Mo i Rana og et velkjent bunadspledd fra en Svolvær-oppvokst designer innta New York.
I løpet av ett år har 14 Circle K-stasjoner i Nordland reddet totalt 8300 porsjoner med overskuddsmat gjennom appen Too Good To Go. En stasjon i Mo i Rana redder aller mest mat i landsdelen.
De siste to årene har det gått med nesten fire tonn kaffebønner på Circle K Fauske. Det er mest blant stasjonene i hele Nordland fylke.
DIPS i Bodø skal sy sammen landets helsetilbud. Kvitnes Drift i Vesterålen ønsker å rekruttere flere gårdsambassadører. Nå mottar de to prosjektene til sammen over én million kroner i innovasjonsstøtte fra DOGA.
I oktober aksjonerer Circle K-stasjoner i Nordland for Rosa sløyfe for 10. år på rad. Hittil har de samlet inn omtrent 1,5 millioner kroner til kreftsaken.
Fredag denne uken tropper NAF-ildsjeler opp ved en rekke Circle K-stasjoner i Nordland. De skal hjelpe og gi gode råd til alle som er ute på påskeveiene.
Med en dynamisk og bærekraftig sjøfront mot sundet ønsker Sortland å være et regionsenter for fremtiden. Nå skal lokale og nasjonale innovasjonsmiljøer hjelpe kommunen med å mobilisere alle gode krefter.
Circle K-stasjonene i Nordland fikk inn 168 000 kroner under årets Rosa sløyfe-aksjon. Hemnes-stasjonen Circle K Korgen samlet inn aller mest i fylket – og kom på andreplass på landsbasis.
Heymat fra Mo i Rana er selvsagt med når et stjernelag av norske møbel- og interiørprodusenter skal vise seg fram i London denne uken. Med på lasset blir også en lampe fra den kjente Rognan-kokken Trond Svendgård.
Lav pris er viktigst når innbyggere i Nordland inngår ny strømavtale, viser en ny undersøkelse. Samtidig kommer det fram at de fleste synes strøm er vanskelig, og at nesten ingen vet hva de faktisk betaler.
Teknisk løsning ZEVS AS