presseticker

Skip to main content

Hittil i år har vi levert inn seks prosent mer metallemballasje enn på samme tid i fjor. I Nord-Norge leveres 85 prosent av metallemballasjen til kildesortering, viser ferske tall.
I fjor kjempet Circle K-stasjoner i Narvik, Mo i Rana, Fauske, Korgen og Mosjøen om å samle inn mest til Rosa sløyfe-aksjonen. Tirsdag 1. oktober blåses årets aksjon i gang på stasjoner over hele Nordland.
Norske kommuner får endelig én nasjonal veiviser for smartbyer. Erfaringer og kompetanse fra Bodø og Narvik skal være med på å forme fremtidens smartbysatsinger over hele landet.
Oslo: Northern, selskapet til Ove Rogne fra Narvik, vant prisen Årets eksportør på Designindustriens bransjedag tirsdag ettermiddag.
Hele tre av fem bileiere i Nordland har dårlig samvittighet for bilvasken. Det er det ofte god grunn til, viser en ny undersøkelse.
Oslo: Nesten halvparten av ledere og mellomledere i Nordland mener arbeidslivet går i en mer autoritær retning. Det er likevel marginalt færre enn i resten av Norge, viser Norsk Ledelsesbarometer.
Oslo: Mattespesialisten Heymat fra Mo i Rana og den kjente designeren Andreas Engesvik fra Svolvær skal representere Norge på den ledende designmessen Maison&Objet i Paris.
Christine Gaasland er uteksaminert fra Circle K Norges toårige talentprogram. På sikt er drømmen hennes å lede sin egen stasjon.
Oslo: Denne uken blir det klart hvem som mottar bransjens høythengende designpriser. Blant de nominerte finner vi Nordic Comfort Products fra Hemnesberget og gründeren og designeren Ove Rogne fra Narvik.
Denne fredagen står NAF og Circle K klare i Bodø, Korgen, Fagernes, Mosjøen og Mo i Rana for å gi råd om tryggere påskeutfart.
Nordic Comfort Products står bak verdens kanskje mest bærekraftige miljøstol. Nå er Hemnesberget-produsenten nominert til Innovasjonskraftprisen 2019, som deles ut i morgen ettermiddag.
Teknisk løsning ZEVS AS