presseticker

Skip to main content

DIPS i Bodø skal sy sammen landets helsetilbud. Kvitnes Drift i Vesterålen ønsker å rekruttere flere gårdsambassadører. Nå mottar de to prosjektene til sammen over én million kroner i innovasjonsstøtte fra DOGA.
Heymat fra Mo i Rana er selvsagt med når et stjernelag av norske møbel- og interiørprodusenter skal vise seg fram i London denne uken. Med på lasset blir også en lampe fra den kjente Rognan-kokken Trond Svendgård.
Lav pris er viktigst når innbyggere i Nordland inngår ny strømavtale, viser en ny undersøkelse. Samtidig kommer det fram at de fleste synes strøm er vanskelig, og at nesten ingen vet hva de faktisk betaler.
Oppstartsbedriften Heymat fra Mo i Rana har som første norske designbedrift gått til topps under den prestisjetunge NYCxDESIGN Awards.
Designeren Marie Frogner – med aner fra Sørvågen i Lofoten – har skapt et materiale av fiskegelatin som kan erstatte plastemballasje. I ettermiddag mottar hun DOGA-merket nykommer.
De siste 12 månedene har kunder ved 10 Circle K-stasjoner i Nordland kjøpt om lag 6800 porsjoner med overskuddsmat gjennom appen Too Good To Go. Aller mest mat reddes i Mo i Rana.
I oktober aksjonerer Circle K-stasjoner i Nordland for Rosa sløyfe for 10. år på rad. Hittil har de samlet inn omtrent 1,5 millioner kroner til kreftsaken.
Innovatører og designere fra Tromsø og Bodø ønsker å invitere verden til finnmarkskommunen Lebesby ved hjelp av smarte modulhus og en digital møteplass. Nå går de til topps i Gnist.
Det siste halvåret har Circle K-stasjonene i Nordland solgt nesten 8500 pizzaer gjennom nysatsingen «Peppes On The Go!». Nå utvides menyen.
Andreas Engesvik fra Svolvær har designet møblene til det nye Munchmuseet i Oslo. Nå mottar han DOGA-merket for design og arkitektur.
Heymat i Mo i Rana og NCP fra Hemnes er nominert til henholdsvis Årets Eksportbedrift og Årets Produkt.
Teknisk løsning ZEVS AS