presseticker

Skip to main content

Oppstartsbedriften Heymat fra Mo i Rana har som første norske designbedrift gått til topps under den prestisjetunge NYCxDESIGN Awards.
Det siste halvåret har Circle K-stasjonene i Nordland solgt nesten 8500 pizzaer gjennom nysatsingen «Peppes On The Go!». Nå utvides menyen.
Andreas Engesvik fra Svolvær har designet møblene til det nye Munchmuseet i Oslo. Nå mottar han DOGA-merket for design og arkitektur.
Heymat i Mo i Rana og NCP fra Hemnes er nominert til henholdsvis Årets Eksportbedrift og Årets Produkt.
Talentprogrammet til Circle K Norge fortsetter å kverne ut lovende lederspirer. I årets avgangskull på 10 finner vi Victoria Wikestad Nilsen fra Narvik, som nylig flyttet til andre kanten av landet for å bli daglig leder.
Over hele Nordland står Circle K-stasjonene klare til å gjennomføre årets Rosa sløyfe-aksjon. I fjor samlet lokale stasjoner inn 234 000 kroner.
Designeren Marie Frogner – med aner fra Sørvågen i Lofoten – har skapt et materiale av fiskegelatin som kan erstatte plastemballasje. I ettermiddag mottar hun DOGA-merket nykommer.
De siste 12 månedene har kunder ved 10 Circle K-stasjoner i Nordland kjøpt om lag 6800 porsjoner med overskuddsmat gjennom appen Too Good To Go. Aller mest mat reddes i Mo i Rana.
Kunder ved 16 Circle K-stasjoner i Nordland har bidratt med om lag 140 000 kroner til Rosa sløyfe-aksjonen i år. Circle K Fauske samlet inn aller mest.
Lofotr Næringsdrift vil ta Vesterålen til der turistene er. Nå får bedriften på Vestvågøy 585 000 kroner i støtte fra Design og arkitektur Norge (DOGA).
Kan bestillingsbuss og sømløs mobilitet danke ut bilen på Norefjell? Er havsalat, tare, kamskjell og et besøkssenter måten å revitalisere Utsira på? I alle fall dersom vinnerne av en ny innovasjonskonkurranse får viljen sin. Samtidig leter arrangøren nå etter kommuner som vil være med på neste års konkurranse.
Teknisk løsning ZEVS AS