presseticker

Skip to main content

Norske kommuner får endelig én nasjonal veiviser for smartbyer. Erfaringer og kompetanse fra Bodø og Narvik skal være med på å forme fremtidens smartbysatsinger over hele landet.
Christine Gaasland er uteksaminert fra Circle K Norges toårige talentprogram. På sikt er drømmen hennes å lede sin egen stasjon.
Oslo: Denne uken blir det klart hvem som mottar bransjens høythengende designpriser. Blant de nominerte finner vi Nordic Comfort Products fra Hemnesberget og gründeren og designeren Ove Rogne fra Narvik.
Denne fredagen står NAF og Circle K klare i Bodø, Korgen, Fagernes, Mosjøen og Mo i Rana for å gi råd om tryggere påskeutfart.
Nordic Comfort Products står bak verdens kanskje mest bærekraftige miljøstol. Nå er Hemnesberget-produsenten nominert til Innovasjonskraftprisen 2019, som deles ut i morgen ettermiddag.
I 2018 reddet kunder ved Circle K-stasjonene i Bodø, Mosjøen, Fauske og Mo i Rana 5015 matporsjoner fra å havne i søppelkassa. Nå ønsker selskapet å få med enda flere kunder i kampen mot matsvinn.
Oslo: Northern, selskapet til Ove Rogne fra Narvik, vant prisen Årets eksportør på Designindustriens bransjedag tirsdag ettermiddag.
Hele tre av fem bileiere i Nordland har dårlig samvittighet for bilvasken. Det er det ofte god grunn til, viser en ny undersøkelse.
Oslo: Nesten halvparten av ledere og mellomledere i Nordland mener arbeidslivet går i en mer autoritær retning. Det er likevel marginalt færre enn i resten av Norge, viser Norsk Ledelsesbarometer.
Hele 90 prosent av de som har fullført Circle K Norges toårige talentprogram de siste sju årene jobber fremdeles i selskapet. Nå har Victoria Wikestad Nilsen fra Narvik blitt håndplukket til årets kull.
Altinn har fått et etterlengtet designløft og er enklere å bruke enn noen gang. I dag mottar Brønnøysundregistrene utmerkelsen DOGA-merket. Vinner de også kveldens hovedpris?
Teknisk løsning ZEVS AS